Βεζένκοφ: Θεός από τους Βούλγαρους! - Τον έκαναν ... γιγαντοαφίσα!- Ο Σάσα Βεζένκοφ λατρεύεται στην χώρα του

Βεζένκοφ: Θεός από τους Βούλγαρους! – Τον έκαναν … γιγαντοαφίσα! – Ο Σάσα Βεζένκοφ κάνει μια ακόμη μαγική σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται η νέα χρονιά να τον βρει στα παρκέ του ΝΒΑ με την φανέλα των Σακραμέντο Κινγκς.

Ο MVP της Euroleague έγινε και γιγαντοαφίσα στη Βουλγαρία, με τους Βούλγαρους στο Μπότεβγκραντ να ανεβάζουν το σχετικό πανό, στο οποίο αναγράφεται η φράση «όχι λόγια, αλλά πολλή δουλειά», που αναφέρεται στην τρομερά σκληρή δουλειά του Βεζένκοφ, ο οποίος οδηγήθηκε με τους Πειραιώτες μέχρι τον τελικό του Κάουνας.

«Άρχισαν τα όργανα» στον ΠΑΟ: «Στα μαχαίρια» παίκτες με το «καλημέρα»!
«Άρχισαν τα όργανα» στον ΠΑΟ: «Στα μαχαίρια» παίκτες με το «καλημέρα»!

Ο Σάσα Βεζένκοφ κάνει μια ακόμη εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται η νέα σεζόν να τον βρει στα παρκέ του ΝΒΑ με τα χρώματα των Σακραμέντο Κινγκς.  Ο MVP της Euroleague έγινε και γιγαντοαφίσα στη Βουλγαρία, με τους συμπατριώτες του στο Μπότεβγκραντ να αναρτούν το σχετικό πανό, στο οποίο γράφεται η φράση «όχι λόγια, αλλά πολλή δουλειά», που αναφέρεται στην εξαιρετική σκληρή δουλειά του Βεζένκοφ, ο οποίος έφτασε με τους Πειραιώτες μέχρι τον τελικό του Κάουνας.

Super Cup: Το ιδιαίτερο ποστ του Τόμας Γουόκαπ! (pic)
Super Cup: Το ιδιαίτερο ποστ του Τόμας Γουόκαπ! (pic)
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24