Ο ηγέτης μας σήμερα (30/07) κλείνει τα 53 χρόνια ζωής. Όσο μεγαλώνει όμως, τόσο οι απέναντι θα βλέπουν όλο και περισσότερους εφιάλτες. Ο ηγέτης που το όραμα και την αγάπη του για τον Ολυμπιακό τα βγάζει με πράξεις. Γράφει ο Πάρης Τσιλιώτης...

Σήμερα ο ηγέτης μας έχει χαρά. Ναι, κλείνει τα 53 χρόνια ζωής. Έχει μια ζωή μπροστά του ακόμα και να είστε σίγουροι θα μείνει εδώ ώστε να συνεχίσει να σας γλεντάει. Θα συνεχίσει να κάνει το όραμα πράξη σε όλους εμάς, θα συνεχίσει να μεγαλώνει τον Ολυμπιακό μας, όσο εσείς θα σκέφτεστε πως θα παίξετε βρώμικα στην πλάτη μας.

Μία ημέρα που σκέφτεσαι όλα όσα έχει κάνει και έχει προσφέρει αυτός ο άνθρωπος και λες «είναι ηγέτης, ΤΕΛΟΣ», αλλά παράλληλα τον βλέπεις και συνεχίζει να προσφέρει, δεν σταματάει. Ο ηγέτης μας ανέλαβε τα ινία της ομάδας όταν ήταν μόλις 43 χρονών. Ναι πέρασε μια δεκαετία και όμως είναι ακόμα εδώ. Τα βάζει κόντρα σε όλους και σε όλα και συνεχίζει. Συνεχίζει πάνω απ όλα να προσφέρει ήθος, αγάπη για την ομάδα μας, σιγουριά στο τιμόνι του συλλόγου και άλλα πολλά.

Ο ηγέτης μας, διότι δεν μπορεί να βρεθεί άλλη λέξη να χαρακτηρίσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη πάνω απ όλα έχει μάθει στη ζωή του να παλεύει. Να παλεύει και σχεδόν πάντα να βγαίνει νικητής. Αυτό έχει σκοπό να συνεχίσει να κάνει. Όταν όλοι σκέφτονται πως θα επενδύσουν στην βρωμιά, την λάσπη, και την προπαγάνδα στο όνομά του εκείνος επενδύει στις επιχρίσεις του και στην ομάδα που αγαπάει. Στην ομάδα που από μικρό παιδί είχε όραμα να την δεί να γιγαντώνεται και πλέον το κάνει πράττοντας στο τιμόνι ο ίδιος.

Ο πρόεδρός μας, ένας άνθρωπος ο οποίος όλοι όσοι έχουν καταγωγή από την Κρήτη έχει μάθει να έχει μπέσα, φιλότιμο και ανθρωπιά. Πράγματα σπάνια διότι όπου κυριεύει το χρήμα αρκετοί μπερδεύονται και μόνο αυτά τα τρία που προανέφερε δεν έχουν.

Σήμερα λοιπόν έχει κάθε χρόνο να τα γιορτάσει και να βλέπει μόνο καλά. Μόνο θετικά και μία ομάδα η οποία την άλλη εβδομάδα θα αγωνιστεί στην Αγγλία γι ένα εισιτήριο στο Final -8. Αυτό να είστε σίγουροι θέλει να είναι το δώρο του. Να δεί την ομάδα, τους παίκτες μας να τα δίνουν όλα και να προχωράνε. Να κάνουν το αδύνατο, δυνατό. Να κάνουν το δύσκολο, εύκολο. Να κάνουν αυτό που πολλοί δεν πιστεύουν, πιστευτό. Αυτό θέλει να δεί ο ηγέτης μας.

Υ.Γ 1: Πρόεδρε γερά και χρόνια σου πολλά…

Υ.Γ 2: Πρόεδρε συνέχισε να τους πονάς…

Υ.Γ 3: Έχεις ακόμα πολλά να δώσεις! Η ζωή είναι μπροστά σου και σου εύχομαι υγεία, αγάπη και να συνεχίσεις ακόμα να τους γλεντάς…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24