Σπουδαία ενίσχυση και πρωτοβουλία που έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά.

Σε μία σημαντική πρωτοβουλία προχώρησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης. Σε καιρούς που η κοινωνία περνά βαθιά οικονομική κρίση, με την ακρίβεια να «σαρώνει» τα νοικοκυριά, ορισμένες σημαντικές πρωτοβουλίες αποτελούν «όαση» στη δύσκολη αυτή καθημερινότητα.

Ένα από τα πρόσωπα που έμπρακτα έχουν αποδείξει ότι βρίσκονται κοντά στους πολίτες που έχουν ανάγκη, είναι και ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης στέκεται αρωγός σημαντικών κοινωνικών πρωτοβουλιών που δίνουν «ανάσα» σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Για άλλη μία κοινωνική δράση του κ. Μαρινάκη, μίλησε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης», Βασίλης Βασιλειάδης.

«Θέλω να παραδώσω στον ιατρό, κ. Κανάκη, που είναι ο διευθυντής των κοινωνικών δομών του δήμου Πειραιά, στην κοινωφελή δημοτική επιχείρηση του δήμου Πειραιά, 130 φορτία με τρόφιμα για τους ανήμπορους Πειραιώτες μας και έτσι σήμερα φτάσαμε στον αριθμό 20.410 φορτίων, και με δαπάνη που έδωσε προσωπικά ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης άνω των 550.000 ευρώ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κανάκης, διευθυντής των κοινωνικών δομών του δήμου Πειραιά, αναφέρθηκε επίσης σε αυτή την πολύ σημαντική κοινωνική προσφορά.

«Η προσφορά του Ολυμπιακού μας και του προέδρου του, του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι πολύτιμη για εμάς, γιατί με τις κούτες που παίρνουμε έχουμε τη δυνατότητα να φροντίσουμε οικογένειες με πολλά προβλήματα, με οικογένειες με παιδιά που δεν τα βγάζουν πέρα, και συμβάλλουν πολύ στο έργο που κάνει η ΚΟΔΕΠ, και όπως λέει ο κ. Βοϊδονικόλας “προσπαθούμε στον Πειραιά κανείς να μην είναι μόνος”. Η βοήθεια του κ. Βασιλειάδη, καθώς και του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι πολύτιμη για όλους», υπογράμμισε με τη σειρά του.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον κ. Μαρινάκη εκ μέρους των επωφελούμενων της ΚΟΔΕΠ γιατί αυτές οι κούτες με τα τρόφιμα με βασικά είδη είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμες», σημείωσε ο κ. Κανάκης.

Πηγή: https://koinoniki.gr/

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24