Τσιμίκας: “Αξίζαμε να κερδίσουμε”

Ο Κώστας Τσιμίκας, που ήταν ένας από τους κορυφαίος της αναμέτρησης, μίλησε για το άδικο αποτέλεσμα της σημερινής αναμέτρησης αλλά και για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.


Ο Κώστας Τσιμίκας ήταν απροσπέλαστος στην αναμέτρηση με την Τότεναμ για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League και για αυτό ήταν ένας από τους κορυφαίους του σημερινού αγώνα. Ο ίδιος, μέσα από δηλώσεις του, ξεκαθάρισε ότι πλέον κοιτάνε την επόμενη αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό αλλά και ότι κρατάνε την υπεροχή της ομάδας από αυτή των Λονδρέζων.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Παίξαμε πολύ καλά, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Αναλύσαμε τον αντίπαλο, γυρίσαμε από το 0-2. Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη κατά την άποψη μου.

Τώρα έχουμε μπροστά μας τον Παναθηναϊκό, όποτε συνεχίζουμε. Στα προηγούμενα παιχνίδια βάζαμε πρώτοι εμείς γκολ, τώρα δεχθήκαμε δύο αλλά όπως είπα αντιδράσαμε καλά. Δεν το βάλαμε κάτω και έπρεπε να πάρουμε κάτι παραπάνω, δεν τα καταφέραμε, αλλά προχωράμε.

Στο ημίχρονο ο προπονητής μας είπε να μην το βάλουμε κάτω κι εμείς τον πιστέψαμε. Δεν του… κάναμε το χατίρι, γιατί πίστευε ότι θα μπορούσαμε να νικήσουμε. Τώρα ξεχνάμε ο,τι έγινε και πάμε στο ντέρμπι για τη νίκη».

Διάβασε επίσης