Σε κοινωνική προσφορά για τους μαθητές προσκλήθηκε η Χριστίνα Τσιλιγκίρη προσφέροντας χαρά στα παιδιά.

Για ακόμη μία φορά η Χριστίνα Τσιλιγκίρη βρίσκεται κοντά στους μαθητές του Πειραιά και βοηθάει σημαντικά στα κοινωνικά δρώμενα. Πιο συγκεκριμένα, σήμερα στο ΣΕΦ πραγματοποιήθηκε μία πολύ όμορφη εκδήλωση για τους μαθητές και σε συνεργασία με τον Δήμο του Πειραιά και τον Γιάννη Ζουγανέλη πρόσφεραν χαμόγελα και χαρά στους μαθητές.

Αναλυτικά η Χριστίνα Τσιλιγκίρη ανέβασε και φωτογραφία στα social media και δήλωσε:

“Σήμερα το πρωί στο ΣΕΦ, είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε, μαζί με τον δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, τον αντιδήμαρχο Πειραιά Χρήστο Αγραπίδη και την κ. Ασπασία Αλιγιζάκη, τους μαθητές των ειδικών σχολείων Πειραιά.
Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στα παιδιά και με τη συμμετοχή του Γιάννη Ζουγανέλη και της μουσικής του προσέφερε ώρες χαράς και αισιοδοξίας στην μαθητική κοινότητα”.

View this post on Instagram

Σήμερα το πρωί στο ΣΕΦ, είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε, μαζί με τον δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, τον αντιδήμαρχο Πειραιά Χρήστο Αγραπίδη και την κ. Ασπασία Αλιγιζάκη, τους μαθητές των ειδικών σχολείων Πειραιά. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στα παιδιά και με τη συμμετοχή του Γιάννη Ζουγανέλη και της μουσικής του προσέφερε ώρες χαράς και αισιοδοξίας στην μαθητική κοινότητα. #sef #peaceandfriendshipstadium #pireas #specialeducationschools

A post shared by Christina Tsiligkiri (@christina_tsiligkiri) on

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24