Ο πρώην διαιτητής Ηρακλής Τσίκινης πήρε θέση αναφορικά με τις αμφισβητούμενες φάσεις του χθεσινού αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Στο χθεσινό ντέρμπι όλη η χώρα είδε την αδικία που υπέστη ο Ολυμπιακός με τις εξοργιστικές διαιτητικές αποφάσεις υπέρ της ΑΕΚ να προκαλούν την οργή του κόσμου για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση που από πολλούς χαρακτηρίστηκε ως «σφαγή» και ο Ηρακλής Τσίκινης πήρε θέση για όσα σφυρίχτηκαν επιβεβαιώνοντας ότι έγιναν αρκετά λάθη σε βάρος του Θρύλου.

Αναλυτικά όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Φέισμπουκ ο πρώην διαιτητής που θεωρεί ότι κακώς δε μέτρησε το γκολ του Μασούρα στο 66′ και ότι η φάση που ο Κάλενς «κλαδεύει» τον Ναβάρο στο 70′ ήταν καθαρή παράβαση πέναλντι: «ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ. ΑΕΚ.

1.Το δευτερο γκολ της ΑΕΚ κανονικό δεν υπάρχει οφσάιντ

2.Δεν υπάρχει χερι Μασουρα η Μπαλα χτυπάει στη περιοχη  ώμο όπως ορίζει ο κανονισμός χερι δεν δύναται. Χερι οριζεται κατω από το ύψος της Μασχάλες Το γκολ έπρεπε να Μετρήσει και να γίνει χρήση ΒΑΡ.

3.Υπαρχει παράβαση πεναλντι υπερ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΥ.Ο Αμυντικός- κλειδώνει- τα πόδια του επιθετικού δεν βρίσκει μπάλα Πεναλντι .Κακώς δεν έγινε κ εδω χρήση ΒΑΡ».