Τσεκάρει Ιγκάλο ο Θρύλος! (Vid)

Συνεχίζονται οι αναφορές στα διεθνή ΜΜΕ σχετικά με παίκτες που ενδιαφέρουν ή "ενδιαφέρουν" τον Ολυμπιακό και μια εξ αυτών, από την Τουρκία, συνδέει τον σέντερ φορ Οντιόν Ιγκάλο της Γιατάι με τους Πειραιώτες.


Συνεχίζονται οι αναφορές στα διεθνή ΜΜΕ σχετικά με παίκτες που ενδιαφέρουν ή “ενδιαφέρουν” τον Ολυμπιακό και μια εξ αυτών, από την Τουρκία, συνδέει τον σέντερ φορ Οντιόν Ιγκάλο της Γιατάι με τους Πειραιώτες.

Πιο συγκεκριμένα, οι γείτονές μας αναφέρουν πως 29χρονος γκολτζής της κινεζικής Γιατάι βρίσκεται στο ερυθρόλευκο “στόχαστρο” ενώ ο παίκτης ενδιαφέρει και τη Γαλατασαράι. Την τρέχουσα σεζόν είχε 28 ματς με 21 γκολ και 1 ασίστ.

Ο 29χρονος Νιγηριανός κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του 25 φορές με 10 γκολ και η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο είναι στα 9.000.000 ευρώ.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Τζούλιους Μπέργκες από το Λάγος της Νιγηρίας και έπαιξε στη συνέχεια σε Ουντινέζε, Γρανάδα, Τσεζένα, Γουόντφορντ και από το Γενάρη του 2017 φορά τη φανέλα της Γιατάι στην Κίνα με μεταγραφή 23.300.000 ευρώ.

Συνολικά στην καριέρα του έχει πάρει μέρος σε 303 αγώνες και έχει 121 γκολ και 25 ασίστ. Δείτε τον σε δράση στο παρακάτω βίντεο για να έχετε μια “γεύση” των ικανοτήτων του…

Διάβασε επίσης