Ο Πάρης Τσιλιώτης γράφει για την πρόκριση του Θρύλου, αλλά και το ότι η ομάδα πρέπει και χρίζει βελτίωση γιατί η συνέχει θα είναι δύσκολη, ενώ πρέπει να υπάρξει και ουσιαστική ενίσχυση...

Η ουσία μετράει και η ουσία είναι ότι είμαστε στους «32» του Europa League ακόμα και σε αυτή τη κατάσταση. Ναι, σε κανέναν δεν άρεσε η εικόνα της ομάδας με την Πόρτο, ναι σε κανέναν δεν έδωσε ερέθισμα ώστε να έχει να πει κολακευτικά σχόλια, αλλά η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς συνεχίζει για ακόμα μία χρονιά στην Ευρώπη.

Μία ομάδα η οποία εδώ κι ενάμιση χρόνο παίζει ασταμάτητα δίχως διακοπή, μία ομάδα που χωρίς προετοιμασία προσπαθεί να βρει τον εαυτό της, μία ομάδα που για ακόμα μία χρονιά στην Ευρώπη την «εκτέλεσαν» οι διαιτητές, συνεχίζει και θα προσπαθήσει μόνη της να καταφέρει να μην αφανιστεί το Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Βλέπετε για αυτό έχει προμελετήσει ήδη ο ΠΑΟΚ ο οποίος δεν μπορεί να κερδίσει τα 2α της Ομόνοιας και φυσικά η ΑΕΚ η οποία και εκείνη δεν μπόρεσε να κερδίσει μία ομάδα με το όνομα… Ζόρια.

Το Ποδόσφαιρο έχει καταστραφεί από εσωτερικά και όσο συνεχίζουν να είναι οι ίδιοι άνθρωποι σε αυτές τις θέσεις να είναι έχουμε ακόμα πιο κάτω να πιάσουμε κι άλλο πάτο.

Η κατάντια μας να μην έχουμε ομάδα στο Europa League από την νέα χρονιά και να έχουμε μάλιστα και μία λιγότερη ομάδα αποτυπώνει ότι έχει γίνει την τελευταία «4αετία» επί εποχής Γραμμένου, αλλά και με την συνύπαρξη από τα συναιτεράκια.

Μία ομάδα δεν μπορεί να φέρει την άνοιξη και ειδικά όταν και η ίδια της η χώρα την πολεμάει λυσσαλέα. Κανείς δεν σέβεται τη προσπάθεια και τον κόπο μας στη Ευρώπη όλα αυτά τα χρόνια και η κατάληξη είναι να είμαστε κατάματα με την 19η θέση. Ναι, καλά διαβάσατε. Αυτή είναι η Ελλάδα του 2020. Αυτή είναι η κατάντια μας, η καλύτερα έτσι όπως μας κατάντησαν κάποιοι «άσχετοι» με το αντικείμενο οι οποίοι ήρθαν με σκοπό μόνο για να φάνε και να φύγουν.

Πάμε τώρα στα δικά μας. Πάμε και λίγο στα αγωνιστικά μας θέματα γιατί θα ήταν άδικο να μην τα αναφέρω. Η ομάδα δεν ήταν καθόλου καλή. Δεν έπαιξε όπως μας είχε συνηθίσει. Δεν μπορούμε να βρούμε και μία λογική εξήγηση. Οκ, σεβαστή η κούραση, αλλά εκεί υποτίθεται πας σε παιχνίδι… τελικό. Αν ήταν Knock Out; Θα χάναμε με κατεβασμένα τα χέρια, δίχως να παλέψουμε; Γιατί μεταξύ μας ούτε που το κυνηγήσαμε το παιχνίδι. Ναι, υπήρχε ένα ξέσπασμα στο 2ο ημίχρονο για 10′ λεπτά μόνο, αλλά μέχρι εκεί.

Ο Γενάρης πλησιάζει. Εκεί ο Ολυμπιακός χρειάζεται ουσιαστική ενίσχυση. Όσο για τον Χασάν; Θα πω ένα πράγμα και όχι κάτι παραπάνω! Ας ευχηθούμε να είναι καλά ο άνθρωπος και όσοι δεν πιστεύουν ότι υπάρχει Covid -19 απλά δεν υπάρχουν ως άνθρωποι και δεν νοιώθουν τίποτα. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι σίγουρο ότι θα ενισχυθούν στην θέση του επιθετικού, εκεί που σίγουρα χρειάζεται βελτίωση η ομάδα, ενώ αναμένεται να αντικατασταθεί και η επιλογή…Βινάγκρε.

Φυσικά η ομάδα θα επιδιώξει να εξετάσει όλες τις επιλογές και τις διαθέσιμες λύσεις εκείνη την εποχή ώστε να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να είναι καλύτερη από τον Φλεβάρη και έπειτα που θα απαιτηθεί.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να δει όλες τις επιλογές που έχει διαθέσιμες, να τις εξετάσει προσεκτικά και να πράξει αναλόγως. Η ομάδα δεν θα μείνει έτσι και η διοικούντες θα κάνουν αυτά που πρέπει.

Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι ίσως από τις λίγες ομάδες στην Ευρώπη που χτυπήθηκε όσο καμία άλλη με απώλειες. Μην ξεχνάμε ότι μόλις έχουμε και εσωτερικές επιστροφές όλ θα γίνουν πιο εύκολα για εμάς.

Ηρεμία και προχωράμε. Ο Ολυμπιακός πρέπει και θα είναι έτοιμος τον Φλεβάρη…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24