Το ξεχωριστό «αντίο» της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Τσόρι (pic)

Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τον Τσόρι Ντομίνγκες, που αποφάσισε ολοκληρώσει την καριέρα του.

Τσόρι

Ο Τσόρι Ντομίνγκες αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο στα 38 του χρόνια και αφού συνέδεσε το όνομα του με μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Ολυμπιακού.

Ο Αργεντινός μάγος αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στο μεγάλο λιμάνι και αγαπήθηκε όσο λίγοι, κατακτώντας ισάριθμα πρωταθλήματα. Αναμφίβολα πρόκειται για έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που πάτησαν το πόδι τους στην Ελλάδα και στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ η προσφορά του στους ερυθρόλευκους ήταν τεράστια.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον σπουδαίο Αργεντινό με μια ξεχωριστή ανάρτηση, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του, ενώ τόνισε ότι θα είναι για πάντα μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά το μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Με τη μεγάλη σου ποιότητα, το πάθος σου και την προσφορά στην ομάδα μας την οποία αγάπησες πραγματικά, έγινες ένας ποδοσφαιριστής σημαία στην Ιστορία του Συλλόγου μας! Σ’ ευχαριστούμε Τσόρι, θα είσαι για πάντα μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειάς μας!»

Διάβασε επίσης