Το σύστημα μέσα στην απελπισία του εκτίθεται ανεπανόρθωτα

Μα ρε παλληκάρια  παρατηρητής της διαιτησίας με τον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Μπίκας; Ο γιος  του Στέλιου Μπίκα που εργάζεται στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ; Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ορίστηκε ο  Παπαπέτρου που η σύζυγός του εργάζεται στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη; Δεν βάζετε και τον Γιωργάκη παρατηρητή διαιτησίας ή στο VAR  να διαπρέψει!


Ιδιαίτερα ανήσυχοι παρουσιάζονται το τελευταίο χρονικό διάστημα οι εκπρόσωποι της εξυγίανσης του Ελληνικού ποδοσφαίρου , με αποτέλεσμα να χάνουν την ψυχραιμία τους και την λογική τους. Από την μία ο κ. Χούμπελ ο μέχρι πρότινος «σωτήρας» του Ελληνικού ποδοσφαίρου έγινε εχθρός γιατί στήριξε με τις δηλώσεις του τις διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού για την σφαγή στο Βόλο!

Φυσικά ο μέχρι πρότινος συνεργάτης επειδή δήλωσε το αυτονόητο έγινε αντίπαλος , εχθρός ή τουλάχιστον «ύποπτος» από τα λεγόμενα του για την εγκληματική  διαιτησία στον Βόλο και τα πυρά που έριξε στους συγκεκριμένους διαιτητές της αναμέτρησης.  Από την άλλη το σύστημα απορεί για τις αιχμές που άφησε ο κ. Χούμπελ για τους Έλληνες διαιτητές με τους ίδιους να  ζητάνε εξηγήσεις ξαφνικά θιγόμενοι μεν αλλά ξεχνώντας ότι οι ίδιοι μπήκαν στο περιθώριο από το σύστημα της ΕΠΟ και τον κ Περέιρα με την κλείσει ξένων διαιτητών για τα ντέρμπι!

Εκεί φυσικά δεν υπήρξε ευθιξία δεν υπήρξε προσβολή ούτε να ζητήσουν τον λόγο ούτε φυσικά να απειλήσουν με αποχή! Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις που απαξιώθηκε ολοκληρωτικά η Ελληνική διαιτησία , το άτυπο όργανο των διαιτητών ούτε απείλησε ούτε έβγαλε άχνα…. Άλλωστε τα μεροκάματα ακόμα και στο VAR είναι πολύ καλά για να τα θυσιάσουν κάποιοι.

Παράλληλα το σύστημα που ήδη έχει προγεγραμμένο τέλος από UEFA και FIFA έχει βάλει τα δυνατά του να παίξει το τελευταίο του χαρτί!  Ποιο είναι αυτό; Μα απλά να χτυπήσουμε τον Ολυμπιακό όσο περισσότερο μπορούνε. Τα πλοκάμια από Ξάνθη Θεσσαλονίκη μέχρι Βόλο έχουν μπερδευτεί και αναμένουν την 10η Ιανουαρίου για να επανεξετάσουν τη  τακτική τους αν και τα νέα από την ΕΕΑ δεν είναι και τόσο καλά γι αυτούς.

Φυσικά για όλα τα παραπάνω το σύστημα έχει βάλει λυτούς και δεμένους να κάνουν το άσπρο μαύρο γιατί από ότι φαίνεται φοβούνται ακόμα και το γκρι.

Εδώ ο  μεταφραστής του Βόλου Αχιλλέας Μπέος σήμερα κατήγγειλε την NOVA ότι κάνει διακρίσεις στην ομάδα του Βόλου σύμφωνα με όσα του κατήγγειλαν οι άνθρωποι του ΔΣ της ΠΑΕ. Φυσικά  έχει ιδιαίτερη σημασία ότι την καταγγελία δεν την έκαναν οι άνθρωποι της ΠΑΕ αλλά έκαναν παράπονα στον δήμαρχο μεταφραστή και αυτός  με την σειρά του αν και δεν έχει καμία σχέση με την ΠΑΕ δημοσιοποίησε την καταγγελία σαν καλός δήμαρχος της πόλης.

Υ.Γ: Το σύστημα μέσα στην απελπισία του εκτίθεται ανεπανόρθωτα…  Μα ρε παλληκάρια  παρατηρητής της διαιτησίας με τον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Μπίκας; Ο γιος  του Στέλιου Μπίκα που εργάζεται στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ;

Η στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ορίστηκε ο  Παπαπέτρου που η σύζυγός του εργάζεται στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη; Δεν βάζετε και τον Γιωργάκη παρατηρητή διαιτησίας ή στο VAR  να διαπρέψει…

Διάβασε επίσης