Breaking news

Θα σας ταράξουμε στην… νομιμότητα!

Το στριπίζ των σκευωρών έφτασε !

Ο απλός οπαδός του Ολυμπιακού η διοίκηση ακόμα οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία θα πρέπει να έχουν την απαιτήσει όλοι αυτοί που συκοφάντησαν έριξαν λάσπη και υποτίμησαν τον σύλλογο να υποστούν νομικά αυτά που τους αναλογεί!         


Οι δικάστηκες αποφάσεις αρχίζουν σιγά σιγά να βγαίνουν και παράλληλα να ξεκαθαρίζει το τοπίο σε ότι έχει να κάνει με την σκευωρία που έχει στηθεί τα τελευταία χρόνια με στόχο τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό.

Καριέρες και χιλιάδες ευρώ στήθηκαν μέσα από ελεγχόμενα ΜΜΕ (Ραδιόφωνα, εφημερίδες , κανάλια και σαιτ) με μοναδικό στόχο την αποδόμηση του Ολυμπιακού και του ηγέτη του, θεωρώντας ότι έτσι θα έκλειναν την ψαλίδα από τους πρωταθλητές!

Το σχέδιο ήταν καλοστημένο με ποικιλία σε κοινωνούς του με αθλητικούς ρεπόρτερ, δικαστικούς και φυσικά περιφερικά ΜΜΕ που στήθηκαν δημιουργήθηκαν και χρηματοδοτήθηκαν σε ελάχιστο χρόνο.

Επειδή όμως όπως λέει ο λαός μας «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια» έφτασε η ώρα που η αλήθεια επικρατεί της λάσπης. Σήμερα ήδη μια ακόμα συκοφαντία κατέρρευσε με τον εισαγγελέα Χαράλαμπο Λακαφώση να αποστομώνει και να εκθέτει τους σκευωρούς.

Επειδή όμως για κάποιους η διαστρέβλωση είναι επιστήμη στα μέσα τους δεν αναφέρουν τι έγινε αλλά ότι όντος η δικαιοσύνη αναγνώρισε ότι υπήρχε εγκληματική ομάδα αλλά το αδίκημα παραγράφηκε με αποτέλεσμα η λάσπη να παραμένει.

Πάμε να δούμε όμως τι είπε ο εισαγγελέας για την εγκληματική οργάνωση :

«Σύμφωνα με το βούλευμα οι «8» συνενώθηκαν για να κάνουν παράνομε πράξεις. Ο χρόνος που τους αποδίδεται ότι συνενώθηκαν, δεν υπάρχουν περιστατικά. Από 1/11 μέχρι Δεκέμβρη που έγινε η συνάντηση στο Χίλτον ενεργός δράση των 8 σχετική με τέλεση αξιόποινων πράξεων δεν έχει προκύψει. Ούτε είναι επιχείρημα ότι στη συνάντηση αυτή εδραιώθηκε ο πρωταγωνιστικός ρόλος του Μαρινάκη. Αόριστη και ασαφής τοποθέτηση ότι Δούρος και Μπριάκος εντάχθηκαν στην ένωση αυτή. Δεν μπορούν να έχουν ενταχθεί σε μια ανύπαρκτη ένωση προσώπων μέχρι τον Δεκέμβρη του 2011. Οι Γιάχος, Δούρος και Μπριάκος ήταν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού άρα πως μπορεί να είχαν ενταχθεί στην ένωση. Τουλάχιστον τον Μάιο του 2012 τέτοια συνοχή δεν υπήρχε ανάμεσα στους τρεις και τον Μαρινάκη.»

Και συνεχίζουμε ενδεικτικά για τον περιβόητο αγώνα Ολυμπιακός Ατρόμητος. Ο κ Λακαφώσης μεταξύ άλλων είπε για τον βασικό μάρτυρα της υπόθεσης Τάκη Φύσα  «Τα όσα εξέθεσε ο μάρτυρας είναι αβάσιμα και περιέργως αβάσιμα.» Προσέξτε τι λέει ο Εισαγγελέας για τον βασικό μάρτυρα «περιέργως αβάσιμα» και μόνο αυτό νομίζω απάντα σε όλους και για όλα!!!

Φυσικά ο κ Λακαφώσης μίλησε και για τα υπόλοιπα αλλά νομίζω αρκούν μόνο αυτά για να ξεκινήσει το πανηγύρι των «Μαγισσών». Πλέον θα πρέπει έστω και αργά να καταλάβουμε ότι οι κανονικές δίκες γίνονται στις αίθουσες των δικαστηρίων με κανονικούς δικαστές και όχι σε τηλεοπτικά στούντιο και τηλεδικαστές.

Αυτά φυσικά και το τι θα ακολουθήσει είναι μόνο η αρχή. Ο απλός οπαδός του Ολυμπιακού η διοίκηση ακόμα οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία θα πρέπει να έχουν την απαιτήσει όλοι αυτοί που συκοφάντησαν έριξαν λάσπη και υποτίμησαν τον σύλλογο να υποστούν νομικά αυτά που τους αναλογεί!

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης