Το story με Ολυμπιακό και Σλούκα

Τον νέο του ηγέτη στο πρόσωπο του Κώστα Σλούκα έχει βρει ο Ολυμπιακός, που είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να τον ντύσει ξανά στα ερυθρόλευκα! Γράφει ο Κωνσταντίνος Τούμπανος...


Την απόκτηση του Κώστα Σλούκα έχει ως προτεραιότητα ο Ολυμπιακός τη φετινή μεταγραφική περίοδο, καθώς ψάχνει τον νέο ηγέτη του για τα επόμενα χρόνια από τη στιγμή που η εποχή-Σπανούλη οδεύει σιγά σιγά προς το τέλος της…

Οι ερυθρόλευκοι έχουν έρθει εδώ και αρκετό καιρό σε επαφή με την πλευρά του Έλληνα γκαρντ, εκδηλώνοντας επίσημα το ενδιαφέρον τους με μία άκρως δελεαστική πρόταση, η οποία μπορεί να τον ντύσει και πάλι στα ερυθρόλευκα μετά τον Ιούνιο του 2015.

Πιο συγκεκριμένα, η πλευρά του Ολυμπιακού προσφέρει στον Σλούκα συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με αποδοχές των 5,2 εκατομμυρίων ευρώ, που αντιστοιχούν σχεδόν σε 1,7 εκατομμύρια ετησίως. Πρόκειται για μία εξωφρενική πρόταση που αποδεικνύει πως οι διοικούντες της ΚΑΕ είναι αποφασισμένοι και είναι διατεθειμένοι να κάνουν ότι είναι δυνατό για να τον αποκτήσουν.

Αυτό που ακούγεται από το περιβάλλον του παίκτη είναι πως ο ίδιος θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα, κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα μέχρι στιγμής, αφού δεν έχει αποδεχθεί την μεγαλύτερη οικονομικά πρόταση που του έχει καταθέσει η Μπαρτσελόνα, η οποία του προσφέρει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με αποδοχές των 7 εκατομμυρίων ευρώ.

Μάλιστα, ο διεθνής γκαρντ έχει υποσχεθεί στους διοικούντες του Ολυμπιακού πως σε περίπτωση που θελήσει να συζητήσει με τη Φενέρμπαχτσε για ενδεχόμενη ανανέωση της συνεργασίας τους ή να αποδεχθεί την πρόταση της Μπαρτσελόνα, θα ενημερώσει πρωτίστως τους ερυθρόλευκους, προκειμένου να ανεβάσουν και άλλο την προσφορά τους.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο ρόλος που θα έχει από τον Ντέιβιντ Μπλατ έχει συμφωνηθεί από τις πρώτες κιόλας επαφές, με τον Σλούκα να αναμένεται να είναι ο ηγέτης της ομάδας για τα επόμενα χρόνια σε περίπτωση που υλοποιηθεί η επιστροφή του, ενώ ένας λόγος παραπάνω που τον βάζει σε σκέψεις να γυρίσει στην Ελλάδα είναι ο χαμός του πατέρα του, αφού θα ήθελε να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του μετά από αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Διάβασε επίσης