Το «Σπίτι με το MEGA» υποδέχεται το Σάββατο στις 21.00 τον Λευτέρη Πανταζή (vid)

Ακόμα μία μαγική βραδιά το Σάββατο στο «Σπίτι με το MEGA» με τον Λευτέρη Πανταζή στις οθόνες μας να μας διασκεδάζει...


Μια μουσική βραδιά με πρωταγωνιστή τον Λευτέρη Πανταζή παρουσιάζει αυτό το Σάββατο, στις 21:00, το «Σπίτι με το MEGA». Ο τραγουδιστής των μεγάλων σουξέ έρχεται για να μας θυμίσει τι σημαίνει λαϊκή διασκέδαση, φιλοξενώντας ονόματα – έκπληξη, όπως η Κατερίνα Στανίση.

Το «Σπίτι με το MEGA» το Σάββατο 17 Απριλίου στις 21:00, υποδέχεται τον Λευτέρη Πανταζή.

Ο μοναδικός «ΛεΠα» με τις αμέτρητες επιτυχίες και τα διαχρονικά σουξέ, έρχεται να μας ξεσηκώσει θυμίζοντάς μας τι σημαίνει αυθεντική νυχτερινή διασκέδαση.

Στο «Σπίτι με το MEGA» ο Λευτέρης Πανταζής δε θα είναι μόνος. Μαζί του θα είναι ο Βαλάντης, ο λυράρης από την Κρήτη Γιώργος Ζερβάκης και η Ειρήνη Παπαδοπούλου!

Special guest της βραδιάς η εκρηκτική Κατερίνα Στανίση.

Η διαχρονική λαϊκή τραγουδίστρια συνεργάζεται επί σκηνής με τον Λευτέρη Πανταζή σε μία μοναδική μουσική συνάντηση με επιτυχίες που έχουν αφήσει εποχή. Συμμετέχει ο Δήμος Μπέκε.

Αυτό το Σάββατο 17 Απριλίου στις 21:00 ο Λευτέρης Πανταζής έρχεται στο «Σπίτι με το MEGA» και μας ταξιδεύει «Στον Έβδομο Ουρανό».


Πηγή: megatv.com

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης