Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA για τη δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ιδιοκτήτης του ομίλου Alter Ego Media, Βαγγέλης Μαρινάκης, έκανε δηλώσεις και απάντησε σε όλα όσα είπε ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του.

«Ο πρωθυπουργός με τη συνέντευξή του αποδέχθηκε την ύπαρξη δικτύου παρακολουθήσεων στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό predator, από συγκεκριμένους κύκλους. Αρνήθηκε βεβαίως τη δική του συμμετοχή. Δεν θα μπορούσε άλλωστε. Ωστόσο δεν αρκεί η κατηγορηματική άρνηση του. Οφείλει πράξεις και κινήσεις συγκεκριμένες προκειμένου να προστατεύσει το δημόσιο συμφέρον από το υπαρκτό, επικίνδυνο και βαθιά αντιδημοκρατικό δίκτυο παραβίασης θεμελιωδών δικαιωμάτων.

Μαύρο Ρόδο Spoiler| O Μανώλης αποκαλύπτει το μυστικό του γιου του στην γυναίκα του!
Μαύρο Ρόδο Spoiler| O Μανώλης αποκαλύπτει το μυστικό του γιου του στην γυναίκα του!

Ο πρωθυπουργός επιβάλλεται να βρει την τόλμη, να κινήσει γη και ουρανό, ώστε να διαλευκάνει αυτή την τόσο νοσηρή υπόθεση και να φέρει ενώπιον της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης τους υπαίτιους αυτής της τόσο άθλιας ιστορίας που νοθεύει τη Δημοκρατία και υπονομεύει τους θεσμούς.

Οι δε αναφορές σε εκβιασμούς, υπαγορεύσεις, αλλαγές θέσεων και απόψεων δεν μας αφορούν, δεν μας ταιριάζουν. Μόνο όσοι εμπλέκονται σε εξωθεσμικές παρακολουθήσεις και στον υπόκοσμο, καταφεύγουν σε τέτοια μέσα.

Εμείς τις ίδιες αρχές και αξίες της φιλελεύθερης Δημοκρατίας υπηρετήσαμε εξ αρχής και σε αυτές επιμένουμε. Χωρίς αναστολές, χωρίς φόβο και με το αυτό πάθος», δήλωσε ο  Βαγγέλης Μαρινάκης σε ανακοίνωσή του.

Δείτε το βίντεο: 

Μαύρο Ρόδο Spoiler| Συγκλονιστική αποκάλυψη: ” Ο Βίκος σκότωσε την μάνα σου…”
Μαύρο Ρόδο Spoiler| Συγκλονιστική αποκάλυψη: ” Ο Βίκος σκότωσε την μάνα σου…”
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24