Η Εθνική ομάδα του Πόλο Ανδρών, προσέφερε στον ελληνικό αθλητισμό μια ακόμα σπουδαία επιτυχία.

Η 3η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, στο οποίο βρέθηκε μια ανάσα από την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, αποτελεί την καλύτερη συνέχεια μετά το ασημένιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και δείχνει αν μη τι άλλο μια συνέπεια στις επιτυχίες.

Η νέα επιτυχία της εθνικής, ήρθε μόλις λίγες ημέρες μετά την ιστορική εξέλιξη, με την υπογραφή των συμβάσεων μεταξύ ΣΕΦ και Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για την παραχώρηση της έκτασης στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου για την κατασκευή νέου σύγχρονου κολυμβητηρίου.

«Βρέχει γήπεδα» και στον Ολυμπιακό φόρτωσαν… ομπρέλα!
«Βρέχει γήπεδα» και στον Ολυμπιακό φόρτωσαν… ομπρέλα!

Λες και ήταν… γραφτό να σημειωθούν αυτές οι δυο σπουδαίες… ειδήσεις τόσο κοντά χρονικά για να αναδείξουν για μια ακόμα φορά με εκκωφαντικό τρόπο την ανάγκη δημιουργίας ενός κολυμβητικού κέντρου, αντάξιου των επιτυχιών που προσφέρει στη χώρα μας και στον ελληνικό αθλητισμό, το άθλημα της υδατοσφαίρισης.

Την Τρίτη 28 Ioυλίου πέσανε οι υπογραφές με τις οποίες ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έλαβε στην κυριότητα του την έκταση που προορίζεται για την κατασκευή του κολυμβητήριου και με τον τρόπο αυτό πραγματοποιήθηκε ένα πρώτο σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Οι δυο διοικήσεις του Ολυμπιακού και του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, μέσα από απόλυτα διαφανείς και νόμιμες διαδικασίες, δουλεύοντας μεθοδικά όλους αυτούς τους μήνες κατόρθωσαν να επιλύσουν ένα χρόνιο πρόβλημα, που καθιστούσε άστεγο τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο. Πλέον ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έχει το δικό του χώρου και οι… δικαιολογίες για να μην εκκινήσει το συντομότερο δυνατό, η διαδικασία κατασκευής του κολυμβητηρίου, στέρεψαν!

Ο Ολυμπιακός δικαιούται, ότι έχουν λάβει όλοι οι υπόλοιποι στο θέμα των εγκαταστάσεων. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο! Στον Παναθηναϊκό θα δοθούν 115 εκ. ευρώ, για την κατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου και των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη στο Βοτανικό,  με… ευγενική χορηγία από το κράτος, με τους «πράσινους» να… παραχωρούν τη Λεωφόρο που δεν τους ανήκει! Η ΑΕΚ με χρήματα της Περιφέρειας ολοκληρώνει το γήπεδο ποδοσφαίρου, ενώ της έχει παραχωρηθεί και το κλειστό στα Άνω Λιόσια και στον ΠΑΟΚ πέρα από την Πυλαία που απολαμβάνει εδώ και χρόνια χωρίς καν να πληρώνει τη ΔΕΗ, προωθείται το σχέδιο για τη Νέα Τούμπα!

Οι δικαιολογίες λοιπόν έχουν τελειώσει! Τώρα είναι η ώρα να προχωρήσει άμεσα στο επόμενο στάδιο το σχέδιο της κατασκευής του υπερσύγχρονου. Όπως ακριβώς «εξυπηρετήθηκαν» όλοι οι υπόλοιποι με ένα σωρό λεφτά, έτσι να γίνει και την επίλυση του προβλήματος των εγκαταστάσεων του κορυφαίου πολυαθλητικού συλλόγου της χώρας!
Για να αγωνίζονται τα τμήματα του Ολυμπιακού, που αποτελούν τον βασικό αιμοδότη των Εθνικών ομάδων σε εγκαταστάσεις αντάξιες των επιτυχιών που προσφέρουν στον ελληνικό αθλητισμό και τη χώρα μας.

Live έκτακτη εκπομπή με θέμα τα «γήπεδα του Ολυμπιακού», τι συμβαίνει και οι… εξελίξεις
Live έκτακτη εκπομπή με θέμα τα «γήπεδα του Ολυμπιακού», τι συμβαίνει και οι… εξελίξεις
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24