Το κοντέρ «γράφει» 84-0 και συνεχίζει!

Το επιβλητικό 86-59 επί του Φάρου Κερατσινίου σηματοδότησε το τρίτο διαδοχικό αήττητο νταμπλ και τη 84η σερί νίκη για τη ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού.


Έχει βαλθεί να… «τρελάνει» την στατιστική ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με τις απίστευτες επιδόσεις, αλλά και  τα μυθικά νικηφόρα σερί όλων του των τμημάτων.

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών συνιστά … αντικείμενο μελέτης, όσον αφορά την συνέπειά της με τις νίκες, τις επιτυχίες και τις κατακτήσεις τροπαίων!

Οι «ερυθρόλευκες» οι οποίες το βράδυ της Κυριακής πανηγύρισαν την κατάκτηση του τρίτου αήττητου νταμπλ στα ισάριθμα χρόνια επανίδρυσης του τμήματος, έφτασαν αισίως τις 84 συνεχόμενες νίκες στις εγχώριες διοργανώσεις!

Φέτος, τα κορότσια του Κώστα Μίσσα έφτασαν το κοντέρ στο «29Χ29 σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας. Κάτι ανάλογο είχαν πετύχει και πέρσι, δηλαδή το ρεκόρ τους για τη σεζόν 2016-17 ήταν επίσης 29-0.

Ενώ την παρθενική σεζόν λειτουργίας του τμήματος, την περίοδο 2015-16 το ρεκόρ τους ήταν 26-0, καθώς συμμετείχαν στο πρωτάθλημα λιγότερες ομάδες.

Ο Θρύλο συνεχίζει να γράφει ιστορία, να σαρώνει ό,τι Κούπα κινείται, να καταρρίπτει απίστευτα ρεκόρ. Παντού!

Διάβασε επίσης