«Ο Μανωλάς θέλει Ολυμπιακό, θέλει να επιστρέψει σπίτι του και ο ελληνικός σύλλογος τα έχει βρει τόσο με τον παίκτη όσο και με τον μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα», αναφέρει η «Corriere dello Sport»

Ο Μανωλάς ήταν βασικός χθες, όμως τα ιταλικά Μέσα συνεχίζουν να μιλούν για την ενδεχόμενη φυγή του από το «Στάδιο Ντιέγκο Μαραντόνα» και την πιθανή επιστροφή του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

H «Corriere dello Sport» σε δημοσίευμά της αναφέρει πως ο Μανωλάς μπορεί και να διανύει τις τελευταίες του ημέρες στη Νάπολι, ενώ στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται επίσης η δεδομένη επιθυμία του να γυρίσει στην πατρίδα του και η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον παίκτη και τον Μίνο Ραϊόλα.

«Βόμβα» με Γκριγκόνις πυροδοτεί ο Ολυμπιακός!
«Βόμβα» με Γκριγκόνις πυροδοτεί ο Ολυμπιακός!

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει η «Corriere dello Sport»:

«Ο Μανωλάς θέλει Ολυμπιακό, θέλει να επιστρέψει σπίτι του και ο ελληνικός σύλλογος τα έχει βρει τόσο με τον παίκτη όσο και με τον μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα. Το πρόβλημα που εξακολουθεί να υφίσταται είναι πως λείπει ακόμα η επίσημη πρόταση στην Νάπολι.

Η Νάπολι ψάχνει 15 εκατομμύρια ή ένα ποσό εκεί κοντά και οι τελευταίες ημέρες της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου μπορεί να αποδειχτούν οι τελευταίες για τον Κώστα με τη φανέλα της Νάπολι».

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24