Ακόμα μια φορά γελάει ο κόσμος. Η «εξυγίανση» χτύπησε και πάλι την πόρτα της Τούμπας, βοήθησε τον Ρώσο και την παρέα του και έτσι η πίκρα μοιράστηκε στα δύο...

Ο ΠΑΟΚ πήρε η για να είμαστε ακριβοδίκαιοι του έδωσαν ισοπαλία μέσα στην Τούμπα απέναντι στον Παναθηναϊκό με 2-2. Ούτε τον «πεθαμένο» Παναθηναϊκό δεν ήταν ικανά τα παιδιά του Σαββίδη να κερδίσουν και έπειτα από την άσκοπη αποστολή εκτέλεσης στην Ξάνθη δεν κατάφεραν ούτε τώρα να μας πλησιάσουν.

Ο Βίνσιτς που για ακόμα μία φορά είδαμε ξένο διαιτητή να χορεύει στον χωρό που έχουν επιλέξει οι άνθρωποι της «εξυγίανσης» καταλόγισε ένα ανεκδιήγητο πέναλτι που δεν δίνετε ούτε σε τοπικό (!!!) πρωτάθλημα. Ο κόσμος απλά γέλασε και είπε, οκ τι άλλο θα δούμε.

Η ιστορία πάντως γράφει ότι παραμένουμε πρώτοι, συνεχίζεται να βλέπετε την πλάτη μας και το παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» πλησιάζει. Εκεί να δείτε πάρτι που θα έχει…

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24