Οι οπαδοί μας για ακόμα μία φορά είναι έτοιμη να κάνουν όλη την Ευρώπη η μάλλον όλο το κόσμο να παραμιλάει για τον Θρύλο και τους οπαδούς του.

Την Πέμπτη η ομάδα μας (22:00, Thrylos24.gr LiveCS3) θα αντιμετωπίσει στο «ίσος» πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς τους Ροσονέρι στο στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε ένα παιχνίδι που με την βοήθεια του κόσμου τους θέλουν να πάρουν την πρόκριση. Μία πρόκριση που σίγουρα μόνο εύκολη δεν είναι αφού για να περάσει θέλει δύο αποτελεσμα. Και τα δύο είναι με δύο γκολ διαφορά. Με 2-0 και 3-1 θα βρίσκεται η ομάδα μας στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι οπαδοί μας για ακόμα ένα κρίσιμο παιχνίδι θα είναι δίπλα στην ομάδα μας. Είδη το Sold Out έγινε και ο ΝΑΟΣ αναμένεται να βράζει από τον παλμό που θα έχει. Επειδή όμως δεν είναι μόνο η φωνή που σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο αλλά όχι μόνη της, ετοιμάζουν κάτι μοναδικό που θα παραμιλάει όλη η υφήλιος. Ένα Coreo το οποίο θα είναι μοναδικό και μαγευτικό για όσους το δούν είτε από τις οθόνες είτε έχουν την τύχη να βρίσκονται στο φαληρικό γήπεδο. Άλλωστε όπως σας μετέδωσε πρώτο στις οθόνες σας το Thrylos24,gr η Θύρα 7 εξέδωσε και ανακοίνωση με την οποία προετοιμάζει το κόσμο μας για κάτι μοναδικό. Υπομονή η Πέμπτη είναι κοντά.

«Ερυθρόλευκη» ανάρτηση απ’ τον Μιλτιάδη Μαρινάκη (pic)
«Ερυθρόλευκη» ανάρτηση απ’ τον Μιλτιάδη Μαρινάκη (pic)

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24