Από τα μεγάλα ταλέντα που υπάρχει στην ομάδα παίδων είναι ο Μάκης Χρυσοφάκης που εξηγεί  πόσο μεγάλες  είναι οι εμπειρίες στον Ολυμπιακό και το πόσο ευλογημένος αισθάνεται που είναι μέλος του Ολυμπιακού....

Περισσεύει το ταλέντο στα τμήματα υποδομής Μπάσκετ του Ολυμπιακού με τις ομάδες παίδων και νέων να πρωταγωνιστούν στα τοπικά πρωταθλήματα και να απολαμβάνουν την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Με  αξιόλογους  προπονητές, τεχνικό επιτελείο και μεγάλες επενδύσεις από τους αδελφούς Αγγελόπουλους που είναι συνέχεια δίπλα στα παιδιά, γίνεται μια εξαιρετική δουλειά  τα τελευταία χρόνια και αυτό το  δείχνουν τα αποτελέσματα.

Μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού Νέας Υόρκης επί της Μπαρτσελόνα!
Μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού Νέας Υόρκης επί της Μπαρτσελόνα!

Ένα από τα μεγάλα ταλέντα που υπάρχει στην ομάδα παίδων είναι ο Μάκης Χρυσοφάκης που εξηγεί  πόσο μεγάλες  είναι οι εμπειρίες, αλλά και πόσο σημαντικό να αποτελείς μέλος αυτής της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μόνο αν φορέσεις αυτή την φανέλα και αποτελείς μέλος του σύλλογοι μπορεί κάποιος να καταλάβει πόσο σημαντικό είναι γα ένα παιδί και τι μεγάλες εμπειρίες αποκτούμε.

Όλοι κάνουμε όνειρα για ένα  καλύτερο αύριο και στον Ολυμπιακό σου δίνεται η ευκαιρία να αναδειχτείς και να γίνεσαι καλύτερος, όχι μόνο μέσα στο γήπεδο, αλά και εκτός, γιατί οι άνθρωποι που είναι δίπλα μας να στηρίζουν και μας βοηθούν να φτιάξουμε χαρακτήρα και κάθε μέρα να γινόμαστε και καλύτεροι. Υπάρχει  μεγάλος ανταγωνισμός και αυτό είναι για το καλό της ομάδας, αλλά αυτό που μας διδάσκουν περισσότερο είναι να παίζουμε για την ομάδα και όχι για τον εαυτό μας και ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό για τον αθλητισμό γενικά.

Οι προπονητής είναι συνέχεια δίπλα μας  στηρίζουν, όπως και όλοι οι  άνθρωποι του συλλόγου, γιατί η δουλειά που γίνεται φέρνει αποτελέσματα. Τι θα γίνει στο μέλλον προφανώς κανείς δεν μπορεί να προβλέψει, όμως και  μόνο  ότι αποτελείς μέλος μιας τέτοιας ομάδας και φοράς αυτή τη  φανέλα είναι  κάτι το μοναδικό για νέα παιδιά όπως εμείς»

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24