Ποια είναι η κατάσταση γύρω από τον Πορτογάλο αμυντικό του Ολυμπιακού, πότε θα επιστρέψει και πολλά ακόμη ερωτήματα.

Έχουν περάσει πλέον σχεδόν δύο εβδομάδες από τη μέρα που ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του είπε ότι όλοι στον Ολυμπιακό περιμένουν τον παίκτη να γυρίσει και ποτέ δεν υπήρξε η παραμικρή αμφιβολία για την αθωότητα του.

Ωστόσο το ημερολόγιο γράφει 22 Σεπτεμβρίου και ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός δεν έχει επιστρέψει ούτε στην αγωνιστική δράση αλλά ούτε στις προπονήσεις της ομάδας.

Η Θύρα 7 σας… γλέντησε, με μήνυμα αποστομωτικό!
Η Θύρα 7 σας… γλέντησε, με μήνυμα αποστομωτικό!

Κάτι τέτοιο όμως δε φαίνεται να σχετίζεται με «τιμωρία» του Ολυμπιακού στον παίκτη, αλλά στην αναζήτηση της κατάλληλης φόρμουλας έτσι ο παίκτης να ξαναγίνει μέρος του συνόλου του Πέδρο Μαρτίνς.

Να σημειωθεί πως ο Ρούμπεν έχει μείνει εκτός λίστας για το Europa League οπότε εκτός από τις εν Ελλάδι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, δε θα μπορέσει να έχει κάποια συμμετοχή στη πορεία της ομάδας στην Ευρώπη, εκτός και αν τον Φλεβάρη έχει παραμείνει στην ομάδα και έχουν αλλάξει πολλά πράγματα.

Στον Ολυμπιακό δεν είναι αφελείς, γνωρίζουν και οι ίδιοι πως αν ο παίκτης είναι σε αγωνιστική απραξία έως το Γενάρη για να πωληθεί, η χρηματιστηριακή του αξία αναμενόμενα θα πέσει. Γι’αυτό λοιπόν οι διοικούντες του Ολυμπιακού θέλουν ο παίκτης να κρατηθεί «ζεστός» προκειμένου αν βρεθεί ομάδα, να πωληθεί και να χαράξουν χωριστούς δρόμους.

Εν κατακλείδι η κατάσταση για τον Ρούμπεν Σεμέδο είναι πολύπλοκη και χωρίς σίγουρη πορεία ή κατάληξη. Μην «διαγράφουμε» όμως έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή, διότι ο σοβαρός Σεμέδο είναι ένας αμυντικός πολύ υψηλού επιπέδου. Κάτι πήγε λάθος και ενώ όλα έδειχναν ρόδινα στο restart της καριέρας του στην Ελλάδα, μπλέχτηκε σε μια υπόθεση βιασμού, που όπως αποδείχθηκε δεν έγινε ποτέ, όμως το όνομα του διαφημίστηκε για άλλη μια φορά για κακό λόγο.

Ο χρόνος θα δείξει το πως θα εξελιχθεί η σχέση Ολυμπιακός – Ρούμπεν Σεμέδο, με τον Πορτογάλο από τις μέρες της αθώωσης του και έπειτα να παραμένει σιωπηλός.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24