Αναφερόμαστε συχνά περί «οικογένειας» του Ολυμπιακού. Για μια ακόμη φορά, η ιστορική εκπομπή «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ» και το Thrylos24.gr συνεργάζονται, με φόντο… «ερυθρόλευκο»!

Ο Ολυμπιακός αποτελεί μια οικογένεια, άλλωστε καθημερινά το αποδεικνύουν οι πράξεις και τα ίδια του τα τμήματα, αφού το ένα στηρίζει το άλλο.

Φυσικά, το ίδιο συμβαίνει και με τους οπαδούς, αλλά και με τα Μέσα, αφού όλα έχουν τον ίδιο σκοπό και στόχο. Την ενημέρωση του «ερυθρόλευκου» λαού, με όσο πιο αγνό και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ τρόπο μπορούν. Το Thrylos24.gr βρίσκεται στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια, σχεδόν 1 χρόνο και κάτι, έχοντας μπει για τα καλά στα σπίτια σας, τις οθόνες σας, τα κινητά σας και γενικότερα, στην καθημερινή σας ενημέρωση.

«Παρελθόν» από τον Ολυμπιακό ο Κρίστιαν Μπέλιτς
«Παρελθόν» από τον Ολυμπιακό ο Κρίστιαν Μπέλιτς

Η ιστορική εκπομπή «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ» υπάρχει χρόνια στις καρδιές σας, με τους Τάκη και Άκη να βρίσκονται στις επάλξεις απ’ το μακρινό 1999, απέναντι σε όλους και σε όλα, αγνοί, μάγκες Πειραιώτες! Απέναντι σε όσους πολεμάνε τον Ολυμπιακό που αγαπάμε όλοι μας!

Όλοι όσοι ασχολούνται με τον τεράστιο σύλλογο που ονομάζεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, έχουν στόχο να προστατεύουν την ομάδα μας, κόντρα σε όσους ρίχνουν λάσπη και χολή, στην ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

Το Thrylos24 και η εκπομπή «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ» βρίσκονται σε συνεργασία, με φόντο… «ερυθρόλευκο», αποδεικνύοντας και στην πράξη πως όποιος ανήκει στον Ολυμπιακό, είναι ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

Δείτε την ανάρτηση της επίσημης σελίδας της εκπομπής:

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24