«Θερμά συγχαρητήρια στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ!»

Τα εύσημά του στο συγκρότημα του Κώστα Μίσσα για το τρίτο διαδοχικό νταμπλ, εξέφρασε μέσω των social media ο Διοικητικός Ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης.


Τελειωμό δεν έχει η … υπερκούπωση για τον Ολυμπιακό σε όλα τα αθλήματα!

Το απόγευμα της Κυριακής ήταν η σειρά της ομάδας μπάσκετ γυναικών να εκτοξεύσει στα ύψη τον ενθουσιασμό εκατομμύρια πιστών οπαδών της κορυφαίας ελληνικής ομάδας, με την κατάκτηση του τρίτου διαδοχικού αήττητου νταμπλ

Ο Διοικητικός Ηγέτης της πειραϊκής ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα μπορούσε να μην εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια στα κορίτσια του Κώστα Μίσσα για το νέο τους σπουδαίο επίτευγμα.

Το μήνυμά του ανέφερε: «Θερμά συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ, η οποία συνεχίζει να γράφει Ιστορία με το 3ο συνεχόμενο νταμπλ! Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!»

Θερμά συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ, η οποία συνεχίζει να γράφει Ιστορία με το 3ο συνεχόμενο νταμπλ! Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!

Δημοσιεύτηκε από Βαγγέλης Μαρινάκης / Evangelos Marinakis στις Κυριακή, 13 Μαΐου 2018

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης