«Έκανε την καταγγελία γιατί δεν ήθελα να συνεχίσω να είμαστε μαζί», είπε μεταξύ άλλων ο Θέμης Αδαμαντίδης

Ο Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε στο Mega για τις κατηγορίες περί ξυλοδαρμού της συντρόφου του και εξέφρασε, μεταξύ άλλων, την άποψή του για τη θέση της γυναίκας στο σπίτι.

«Τα δίνω όλα σε μία σχέση με γυναίκα. Θέλω αν είμαι αυτός που θα δουλεύει και θα προσφέρει στο σπίτι. Τη σχέση και την αγάπη τη βλέπω με δική μου φιλοσοφία. Η γυναίκα θέλω να είναι με τα παιδιά, να ασχολείται με το σπίτι και να με έχει καλά για κάνω εγώ τα υπόλοιπα. Με τη Βαρβάρα δεν είχαμε καμιά σοβαρή σχέση, ήταν μια ελεύθερη σχέση. Δεν την είχα χτυπήσει, ούτε την είχα βρίσει. Αν είχε συμβεί, θα μου είχε ξανακάνει μήνυση» είπε στο «Χαμογέλα και πάλι».

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Μυρτάλη χρεοκοπεί, ζητά βοήθεια από τον Ισίδωρο, αλλά…
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Μυρτάλη χρεοκοπεί, ζητά βοήθεια από τον Ισίδωρο, αλλά…

Και πρόσθεσε: «Ξαφνιάστηκα όταν μου ανέφεραν τη μήνυση και μου ζήτησαν να κάνουν έρευνα στο αυτοκίνητό μου. Αν ισχύουν όσα ισχυρίζεται, θα φανεί στο δικαστήριο. Αν υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας, ας έρθει στο δικαστήριο. Για το αν είμαι στο επίμαχο βίντεο, το ξέρει καλά ο κ. Κούγιας, αφήστε το να φανεί στη δίκη. Μου είχε δείξει και εμένα από τον πρώτο καιρό που είχαμε συναντηθεί. Οι φωτογραφίες που έχει η Βαρβάρα με μαυρισμένο μάτι είναι από προηγούμενο σύντροφό της», είπε αρχικά ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης ανέφερε στη συνέχεια: «Έκανε την καταγγελία γιατί δεν ήθελα να συνεχίσω να είμαστε μαζί, είχαμε απομακρυνθεί. Όπου βρισκόμασταν, αντάλλαζε τηλέφωνα, δεν με τιμούσε και τόσο. Ήταν μια συνεχόμενη προσβολή και γι’ αυτούς τους λόγους δεν ήθελα να είμαστε μαζί. Χειριστικός εγώ; Έμπαινε ενδιάμεσα σε δουλειές που δεν την αφορούσαν. Μου υποδείκνυε πόσα λεφτά να δίνω στο παιδί μου, στις γυναίκες. Ήταν υπερβολικό αυτό, δεν το μπορούσα αυτό. Είχε εκφράσει την επιθυμία μου 5-6 φορές ότι δεν ήθελα να είμαστε μαζί. Η κ. Στεφάνοβα πάνω στα νεύρα της έχει πει πράγματα που πρόκειται να διαψεύσει. Ο καθένας έχει πάθη και παθαίνει. Και βέβαια όλοι μαθαίνουμε από τα πάθη μας, άλλοι νωρίς, άλλοι αργά».

«Εγώ θα ζητήσω συγγνώμη από τους θαυμαστές μου, από τον κόσμο και από τις γυναίκες. Μία συγγνώμη για όλη αυτή την αναστάτωση. Να ζητήσω συγγνώμη από την Βαρβάρα; Δεν θα έπρεπε να μου ζητήσει κι εκείνη συγγνώμη που πήγε να πάρει ένα τούβλο από ένα σπίτι και το πέταξε όλο κάτω; Δεν έχω προξενήσει κανένα τραύμα, κανένα χτύπημα σε γυναίκα γιατί θεωρώ ότι είναι περιττό».


Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Δήμητρα… «χαρακώνεται» για τον Στάθη, αλλά…
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Δήμητρα… «χαρακώνεται» για τον Στάθη, αλλά…
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24