Τέλος ο Μάντζαρης!

Ο Μάντζαρης αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν και όπως ενημερώθηκε βρίσκεται μάλιστα και εκτός πλάνων από τον Ντέιβιντ Μπλατ


Οι δρόμοι του Βαγγέλη Μάντζαρη και του Ολυμπιακού φαίνεται πως κάπου εδώ θα χωρίσουν, μιας και ο Έλληνας άσος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ρωσία και την Ούνιξ Καζάν έπειτα από μία Οχταετία στο μεγάλο λιμάνι (2011-2019).

Ο Μάντζαρης ήταν από τους πρωταγωνιστές στο back to back το 2012 και το 2013, συνέλαβε τα μέγιστα ώστε να γίνει αυτός ο άθλος αλλά τα τελευταία χρόνια είχε μια φθίνουσα πορεία που απ ότι φαίνεται του στοίχισε και την παραμονή του στην ομάδα.

Ο Ντέιβιντ Μπλάτ είχε εκτός πλάνων τον «Μάντζα» ο οποίος θα συνεχίσει σε πιο παγωμένα λημέρια, ενώ τώρα υποχρεούται να κινηθεί για την απόκτηση δύο γκαρντ όπως ακούγεται. Ο ένας είναι Μπόλντγουιν που έχει «κλείσει» όπως άλλωστε σας ενημέρωσε και το Thrylos24.gr, ενώ αναμένουμε και τον δεύτερον.

Ο Μπόλντγουιν προσωπική μας άποψη ότι είναι ο αντικαταστάτης του Μάντζαρη και όχι του Γκος κατά όπως λένε και θα επιδιώξουν να φέρουν ακόμα έναν που να παίζει και στον «1» αλλά και στο «2» και να έχει «φονικό» ένστικτο.

Διάβασε επίσης