Την ώρα που ο κόσμος του Ολυμπιακού δίνει «μάχη» για ένα εισιτήριο του ιστορικού τελικού Europa Conference League, διαβάστε τα αίσχη της ΕΠΟ!

Την ώρα που ο κόσμος του Ολυμπιακού δίνει μάχη για ένα εισιτήριο του ιστορικού τελικού, διαβάστε τα αίσχη της ΕΠΟ:

-Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ δεν ενημερώθηκε ποτέ σχετικά με τη σύμβαση που υπέγραψε με την UEFA για την εκμετάλλευση 13 σουιτών του γηπέδου της ΑΕΚ, στο πλαίσιο του τελικού του Conference League Ολυμπιακός-Φιορεντίνα. Αν ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού,  Τ. Αγραφιώτης, δεν έθιγε το θέμα, όλα θα έμεναν αναπάντητα.

Έμερι: «Ήθελα να κατακτήσω το Conference, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από εμάς»
Έμερι: «Ήθελα να κατακτήσω το Conference, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από εμάς»

– Ο μόνος που ήξερε για τη σύμβαση είναι ο Εκτελεστικός Διευθυντής Ιάκωβος Φιλιππούσης, ο οποίος φέρεται να διέθεσε μόνος του τις σουίτες! Σύμφωνα με τον Μπαλτάκο, το ποσό που εισέπραξε η ΕΠΟ είναι 10.000 ευρώ για την κάθε μια, ποσό είναι σκανδαλωδώς χαμηλό, δεδομένης και της τεράστιας ζήτησης.

– Σύμφωνα με τον Μπαλτάκο, σουίτες κατέληξαν στον πατέρα και γιο Μελισσανίδη, στην εταιρία που έχει αναλάβει το catering του γηπέδου της ΑΕΚ, μέχρι και σε μια άγνωστη εταιρεία που το ποσό πλήρωσε άγνωστο πρόσωπο!

-Μπάχαλο με τα εισιτήρια, ξανά με ευθύνη του Ιάκωβου Φιλιππούση, η ΕΠΟ εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων, προσβάλλοντας τον Ολυμπιακό και τους Έλληνες φιλάθλους που ψάχνουν απεγνωσμένα ένα «μαγικό χαρτάκι».

-Η ΕΠΟ δεν συζήτησε καν αίτημα του Ολυμπιακού στις 10 Μαΐου για να αγοράσει τα εισιτήρια που της αναλογούν ή μέρος αυτών, προκειμένου η ΠΑΕ να τα διαθέσει για τις ανάγκες των φιλάθλων της.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24