Breaking news

#menoumespiti και προσέχουμε! Η αφέλεια μπορεί να οδηγήσει σε αφαίρεση ζωών! 

#menoumespiti και προσέχουμε! Η αφέλεια μπορεί να οδηγήσει σε αφαίρεση ζωών! 

«Τελευταία νύχτα, που μαστε μαζί…»

Ένα τραγούδι αξίζει να αφιερωθεί σε αυτή τη Κυβέρνηση, τον κ. Τσίπρα και σε όλη την «συμμορία» η οποία καταπόνησε την χώρα μας επί μία τετραετία. Ο Ελληνικός λαός σας έβαλε, ο Ελληνικός λαός θα σας βγάλει. "Αντίο λέμε" λοιπόν και δεν θα πούμε εις το επανιδείν, αλλά να μην σας ξανά δούμε ΠΟΤΕ στη ζωή μας...


κατασκευή ιστοσελίδων
κατασκευή ιστοσελίδων

Σήμερα ΝΑΙ. Είναι η τελευταία νύχτα που θα είναι η Κυβέρνηση των μνημονίων, η Κυβέρνηση του ψέματος και η Κυβέρνηση της διαφθοράς μαζί μας. Από αύριο τελείωσαν τα ψέμματα. Τελείωσαν όλα για εκείνους. Οι Έλληνες δεν ξεχνάνε, όπως και ο κόσμος του Ολυμπιακού. Κάνατε μεγάλο λάθος να έρθετε σε ρήξη με τον Πειραιά και την ομάδα μας. Όλα εδώ πληρώνονται. Το πρώτο χαστούκι ήρθε στις Ευρωεκλογές. Το δεύτερο θα είναι και το τελευταίο αύριο (07/07) αφού η ήττα είναι δεδομένη από όλες τις πλευρές.

Μέσα σε μία τετραετία από το 2015 μέχρι και το 2019 θα έχουμε να θυμόμαστε πολλά. Όμως ένα θα μείνει στην μνήμη όλων. Το «Θα» και φυσικά οι Πρέσπες. Πουλήσατε την Ελλάδα και αυτό είναι ασυγχώρητο. Πουλήσατε Ελληνικά εδάφη επειδή σας έταξαν χρήματα. Πουλήσατε τα πάντα έτσι, επειδή ήσασταν οι καπετάνιοι της χώρας. Το «ΟΧΙ» έγινε «ΝΑΙ» και το αντίθετο. Αυτά μόνο εσείς τα κάνετε. Δεν σεβαστήκατε τον Ελληνικό λαό, στο ελάχιστο. Υπογράψατε δύο μνημόνια, όχι ένα, αλλά κατά τα άλλα μας βγάλατε από τα μνημόνια, το δημοψήφισμα το γυρίσατε τούμπα, μας βάλετε επί πόσους μήνες άσκοπα σε capital control χωρίς να υπάρχει λόγος. Πόσες χιλιάδες ήταν μέσα στο κρύο έξω από την Βουλή να σας πουν «ΌΧΙ, μην πουλάτε άλλο την χώρα μας, φτάνει πια….», άλλα όπως πάντα εσείς έπρεπε να κάνετε αυτό που θέλετε. Βλέπετε η οικονομική αξία κάποιου είναι ποιο σημαντική από τα αισθήματα και την τιμή που έχεις ως άνθρωπος.

Πάμε σε άλλο κομμάτι. Που ήταν η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όταν η Μάνδρα Αττικής βούλιαζε από το νερό; Που ήταν η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όταν το Μάτι στην Αττική ήταν περιτυλιγμένο στις φλόγες; Που είστε ακόμα και τώρα σε αυτούς τους ανθρώπους που έχουν χάσει φίλους, οικογένειες, αδερφούς, αδερφές, παιδιά; Ακόμα και οι τελευταίες σας κινήσεις δείχνουν πόσο αδίστακτοι είστε. Επιβραβεύετε εγκληματίες, κακοποιούς, δίνετε ώθηση σε ορισμένους να φτάσουν στο έγκλημα πιο γρήγορα, έχετε μετατρέψει το πολυτεχνείο σε εργοστάσιο παραγωγής Μολότοφ. Όλα αυτά γιατί; Νιώσατε ότι το κακό που κάνατε σε τόσο κόσμο τι; Θα σας έλεγαν και μπράβο;

Εσείς δεν είστε παιδιά του λαού; Έτσι λέτε. Αλήθεια είστε παιδιά του λαού και καταργήσατε την μεσαία τάξη; Δηλαδή ή δεν έχουμε να φάμε, ή τα τρώμε μια χαρά; Αυτό είναι λοιπόν το πιόν σας. Αυτοί είστε γενικά σαν άνθρωποι. Δεν έχετε ίχνος αξιοπρέπειας.  Δεν έχετε ίχνος σεβασμό προς τους Έλληνες πολίτες.

Ακόμα και εκείνους που θέλουν να επενδύσουν στη χώρα, να δούμε ελπίδα στην οικονομία αυτής της χώρας τους έχετε διώξει. Ποιος θα έρθει να επενδύσει σε αυτή την χώρα όταν του λέτε εν μέσω ότι, ότι βγάζεις θα μας τα δίνεις εμάς; Δηλαδή η λογική σας ποια είναι; Είναι 22% για κέρδη από 1 έως 20.000 ευρώ. Είναι 29% για κέρδη από 20.001 έως 30.000 ευρώ. Είναι 37% για κέρδη από 30.001 έως 40.000 ευρώ. Είναι 45% για τα κέρδη άνω των 40.001 ευρώ. Δηλαδή τους λέτε, δεν θέλω εδώ επιχειρήσεις, πηγαίνετε αλλού. Πλέον όλοι πάνε Μάλτα, Βουλγαρία, Κύπρο, Αγγλία γιατί δεν θέλουν να τους κλέβετε. Μα με απλή λογική. Όταν μια χώρα δεν έχει έχει επιχειρήσεις που να είναι στην παραγωγή της οικονομίας απλά δεν θα έχουμε οικονομία.

Πάμε τώρα λοιπόν στο κομμάτι του Αθλητισμού. Οι ομάδες πλέον είναι εταιρείες όλες. Δηλαδή; Όταν παίρνεις έναν παίκτη σε φορολογούν με βάση όλα τα παραπάνω. Για Ολυμπιακό να πούμε όμως έτσι; Όταν εμείς πάρουμε έναν παίκτη με 1.5 εκ. ευρώ αυτόματα με την εφορία θα πάει περίπου στα 2.9 εκ. ευρώ. Μα πως απαιτούμε διακρίσεις όταν μία άλλη χώρα έχει Φ.Π.Α 20%-22%. Και ευχαριστώ να λέμε λοιπόν που ακόμα έχουμε άτομα που πληρώνουν τέτοια συμβόλαιο. Μαρινάκης, Αγγελόπουλοι και Κουντούρης είναι ήρωες απέναντι σε ένα εχθρικό σύστημα. Δεν υπάρχει αθλητισμός προσπαθείτε και αυτόν να τον εξαφανίσετε. Δυστυχώς αυτό ακόμα και έτσι δεν το έχετε καταφέρει.

Περνάμε λοιπόν και κλείνουμε στο πρωτάθλημα των «Πρεσπών». Πίσω από μία συμφωνία κ. Τσίπρα κρύβονται πολλά. Τα ραντεβού στο Μαξίμου 04:00 τα ξημερώματα με τον Ιβάν Σαββίδη ακόμα να μας τα αναλύσεις για ποιο λόγο έγιναν. Δυστυχώς για εσάς οι Έλληνες ΠΑΝΤΟΥ έχουν μάτια. Φέτος είπατε. Θα δώσουμε στον ΠΑΟΚ πρωτάθλημα. Ε, το δώσατε. Πέναλτι εκτός περιοχής, χέρια τα δίνατε για ακούσιο, κόκκινες τις βλέπατε για κίτρινες, το VAR που λέγατε το αργήσατε ένα χρόνο, ενώ δωρίσατε και στον Γατούλη το δικό του τρόπαιο, ή βασικά αυτός σας εκμεταλλεύτηκε και το πήρε. Βλέπετε πλέον ακόμα και άτομα που νομίζετε φίλους, δυστυχώς δεν είναι. Ε, λοιπόν ο Μελισανίδης έσκισε από διπλωματία. Το πήγε στα ίσια και όταν ήρθε η ώρα εκμεταλλεύτηκε την οπλοφορία του Ιβάν Σαββίδη που ήταν σε ένα γήπεδο με 30.000 κόσμο αυτός με το πιστόλι και πήρε και εκείνος πρωτάθλημα. Δώρα με εκπτώσεις λοιπόν η κυβέρνηση Τσίπρα.

Αύριο λοιπόν ο Ελληνικός λαός και φυσικά ο λαός του Θρύλου δεν ξεχνά. Ψηφίζουμε για ένα καλύτερο αύριο και βγάζουμε από την μέση τους ψεύτες, τους προδότες και όσους μας έκλεψαν. Όπως λέει άλλωστε και ο ηγέτης του Θρύλου μας, Ευάγγελος Μαρινάκης «λέμε ουστ στους ψεύτες…»

*Ο τίτλος λοιπόν δεν είναι τυχαίος. Ο Γιάννης Βασιλείου είχε έμπνευση όταν έβγαζε αυτό το τραγούδι και να που ήρθε η ώρα να δοθεί ως απάντηση στους προδότες αυτής της χώρας. Και όπως λέει; «Τελευταία νύχτα, που μαστε μαζί…». Φυσικά λέει μετά «ένοχοι κι οι δύο θύμα η ζωή…». Αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να το εκλάβουμε ως την προηγούμενη τετραετία για το λάθος που κάναμε στη κάλπη. Όλα όμως διορθώνονται. Η Κυριακή έφτασε….

Διάβασε επίσης