Το δήλωσε έξω από τα δόντια ο Γιάννης Μπέζος.

Για τη σχέση του με τον Πέτρο Φιλιππίδη και για την πολύκροτη υπόθεσή του είχε μιλήσει πριν λίγο καιρό ο Γιάννης Μπέζος στον Τάσο Τρύφωνος.

Παρακάτω ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής του που δόθηκε στη δημοσιότητα από την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Βάζει… φωτιά με το καλημέρα στην Ελλάδα ο Πιρόλα…
Βάζει… φωτιά με το καλημέρα στην Ελλάδα ο Πιρόλα…

«Στεναχωρήθηκα πολύ και ακόμα στεναχωριέμαι από την άλλη δεν μπορώ να δικαιολογήσω αυτές τις στάσεις σε καμία περίπτωση. Έχω στεναχωρηθεί πολύ. Δεν θέλει και πολύ είμαστε όλοι με έναν τρόπο εκτεθειμένοι σε αυτήν τη δουλειά κυρίως που είναι τόσο λαμπερή, πολλές φορές μπορεί να σε κυνηγάνε δαίμονες.

Είναι προσωπική υπόθεση αυτή του καθενός, δεν μπορώ να μπω στην ψυχή του Πέτρου. Δεν μπορώ να κάνω τον κριτή αλλά θα έπρεπε να έχει κάνει την αυτοκριτική του εδώ και πολλά χρόνια φυσικά εάν καταδικαστεί θα πληρώσει το τίμημά του. Δεν μπορώ εγώ ούτε να συγχωρήσω κανέναν ούτε να καταδικάσω» δήλωσε ο αρχικά ο Γιάννης Μπέζος για τις αποκαλύψεις γύρω από το όνομα του Πέτρου Φιλιππίδη.

Αμέσως μετά, ο ίδιος πρόσθεσε: «Δεν μου άρεσε όταν είχε πει ότι οι δυο μας είμαστε οι καλύτεροι ηθοποιοί στην Ελλάδα και του το είχα πει κιόλας. Αυτό θα το πει ο χρόνος. Δεν είναι ωραίο να μιλάμε για τον εαυτό μας, δεν μ’ αρέσει. Υπήρχε συνδυασμός επειδή παίξαμε αρκετά μαζί. Δεν με πήρε τηλέφωνο να μου ζητήσει να τον στηρίξω δημόσια».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24