Breaking news

#menoumeasfaleis, βγαίνουμε νικητές!

#menoumeasfaleis, βγαίνουμε νικητές!

Τα «συγκοινωνούντα» δοχεία του Ελληνικού ποδοσφαίρου

Τα συγκοινωνούντα δοχεία του Ελληνικού ποδοσφαίρου έχουν ένα και μοναδικό στόχο την αποδόμηση του Ολυμπιακού αφού ακόμα και στο συν 8 νιώθουν ανασφάλεια.


κατασκευή ιστοσελίδων
κατασκευή ιστοσελίδων

Ένα εικοσιτετράωρο μετά τα μαγικά του εν δυνάμει διεθνή Θανάση Τζήλου στα Πηγάδια περιμένουμε να διαπιστώσουμε αν τελικά αυτό το Ιερό τέρας της Ευρωπαϊκής διαιτησίας , έχει πάρει κακό ή καλό βαθμό για την διαιτησία σου. Φήμες θέλουν τον  παρατηρητή του αγώνα, Ιωάννη Τοπούζη να παραπέμπει τον πρώην Θρακιώτη και νυν Λαρισαίο  διαιτητή Θανάση Τζήλο για τα πέναλτι που δεν έδωσε στον Ολυμπιακό αλλά και τον κακό και μονομερή πειθαρχικό έλεγχο στους παίκτες της Ξάνθης.

Αυτά λένε οι πληροφορίες, αλλά τι σημασία έχουν οι πληροφορίες όταν ο Τζήλος βρίσκεται μέσα στον σωλήνα των συγκοινωνούντων δοχείων. Σας μπέρδεψα λίγο;  Μάλλον όχι γιατί τα πράγματα είναι πολύ απλά.

Τα συγκοινωνούντα δοχεία της εξυγιάνσεις του Ελληνικού ποδοσφαίρου είναι συγκεκριμένα και με ονοματεπώνυμα! Πόσο ρόλο άραγε παίζει ο κακός βαθμός του παρατηρητή διαιτησίας στον Τζήλο που προορίζεται για διεθνής; Πιστεύει κανείς ότι ο Λαρισαίος ρέφερι θα τιμωρηθεί ; Μάλλον όχι από το πρόσφατο παρελθόν του αφού ο  Βίτορ Μέλο Περέιρα πέρυσι μεταξύ άλλων στο αλησμόνητο παιχνίδι   Ατρόμητος Ολυμπιακός όχι μόνο δεν τιμωρήθηκε αλλά αντίθετα επιβραβεύτηκε με το να πάρει ακόμα πέντε παιχνίδια και να είναι τέταρτος στον τελικό κυπέλου!

Άλλωστε ο Τζήλος δεν απλά το αγαπημένο παιδί του Βίτορ και του Γραμμένου , αλλά ο άνθρωπος που καθαρίζει την μπουγάδα και φέτος. Το περσυνό πάθημα επικοινωνιακά έγινε μάθημα στον ιδιοκτήτη του «δικού μας παιδιού στην ΕΠΟ» και πριν ο «Αλέκτωρ λαλήσει τρείς» έστειλα και DVD στην ΟΥΕΦΑ με διαιτητικά παράπονα. Φυσικά αυτό που ξεκαθάρισαν ήταν ότι ο Ολυμπιακός ευνόητε και ο ΠΑΟΚ παράδειγμα στον αγώνα με την Λαμία σφαγιάστηκε. Άλλωστε το χέρι σε ανάταση με τους νέους κανονισμούς στους παίκτες του ΠΑΟΚ είναι πάντα ακούσιο!

Στο σκηνικό αυτό που στήνεται επικοινωνιακά πρέπει να έχει και στηρίγματα γιατί με τις τάσεις αυτοκαταστροφής που έχουν εκεί στον Βορρά , θα πρέπει να έχουν εξασφαλισμένη τουλάχιστον μια διαφορά 20 βαθμών από τον δεύτερο για να νιώθουν σιγουριά.

Τα στηρίγματα έστω και λίγα θα πρέπει να ξεδιπλώνουν όλα τους τα ταλέντα, με συνταγές δοκιμασμένες σε πρόσωπα και μεθόδους. Το νέο «Ντεμοτεχνείο» με τον αδέκαστο και αντικειμενικό Κολίνα της Ελληνικής διαιτησίας Τάσο Κάκο  που τον Νοέμβριο του 2015 αναλάβανε πόστο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ , και αυτός που δεν έβλεπε τις μπουνιές στους παίκτες του Ολυμπιακού, ήρθε στο κανάλι του μεγάλου αφεντικού να στηρίξει την αδικία σε βάρος του ΠΑΟΚ και την εύνοια στον Ολυμπιακό.

Αυτό το ιερό τέρας της διαιτησίας  ακόμα περιμένουμε να μας πει αν οι φάσεις με τα τραβήγματα της φανέλας στα πηγάδια ήταν ή όχι πέναλτι για τους ερυθρόλευκους. Μάλλον θα περιμένουμε αρκετά χρόνια ακόμα για να μας απαντήσει αφού η συγκεκριμένη εκπομπή του 1,7 ίσως μέσω του Ντέμη του θέση το ερώτημα για τις συγκεκριμένες φάσεις!

Θεωρείται ότι όλα αυτά είναι άσχετα μεταξύ τους; Όχι σε καμία περίπτωση. Είναι τα ορατά για πολλούς συγκοινωνούντα δοχεία Τζήλος ,Περέιρα, Γραμμένος , Κάκος  γιατί ίσως τα πιο επικίνδυνα άτομα είναι  αυτά που βρίσκονται ακόμα στο παρασκήνιο της ΟΥΕΦΑ.   Φυσικά όταν κάποια δοχεία  επικοινωνούν αρκεί κάποιος να κόψει την ροή ώστε να μην έχουν αντικείμενο ύπαρξης.

Όταν κόβεται η ροή δεν έχουν και χρησιμότητα, και από ότι μαθαίνω κάτι κινείται από την Κυριακή το βράδυ στην Νιόν της Ελβετίας.  Λίγο υπομονή και τα καλύτερα έρχονται άμεσα κάποιοι υπολόγιζαν ας γίνει ότι γίνει μέχρι το καλοκαίρι το δυστύχημα γι αυτούς και τους συνεργάτες τους είναι ότι παλληκάρια σας πήραν χαμπάρι νωρίς!!!

Υ.Γ : Χαιρετίσματα από τα ψηλά βουνά της Ελβετίας και Θοδωρή συγχαρητήρια για την επιλογή σου με τον  Γάλλο Μπενουά Μπαστιέν που ορίστηκε στο Καραϊσκάκη για τον αγώνα με την Μίλαν!

Διάβασε επίσης