Ο πρόεδρος της ΕΠΟ τα… γύρισε μετά τον ξεσηκωμό των διεθνών – Τι είπε για το προπονητικό κέντρο.

Ο Τάκης Μπαλτάκος, όμως, μέχρι πριν από λίγες ώρες ήταν αποφασισμένος να προσθέσει στην ημερήσια διάταξη της επόμενης συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής το θέμα του προπονητή και ουσιαστικά να διώξει από τον γαλανόλευκο πάγκο τον Ουρουγουανό.

Μέχρι το βράδυ της Πέμπτης (23/11), όταν αναλογιζόμενος τον ξεσηκωμό των διεθνών, αλλά και την κατακραυγή της φίλαθλης κοινής γνώμης, τα… μάζεψε και σε δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό τόνισε ότι θα ήταν ανέκδοτο να προκριθεί η Εθνική ομάδα στο Euro και να μην πάει με τον Γκουστάβο Πογέτ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Φρόιντφελντ κι εάν είναι εδώ: «Δεν είναι ακόμα τακτοποιημένος με τη Σουηδία, γιατί είχε σταθερή θέση εκεί και στον Δήμο που ήταν. Πρέπει να τακτοποιήσει μερικά θέματα. Ήταν εδώ, έφυγε χθες και θα επιστρέψει. Φυσικά παρακολουθεί και νομίζω τέλη Δεκεμβρίου θα εγκατασταθεί μόνιμα εδώ με τη σύζυγό του».

Για την κίνηση των 11 ομάδων για τον Κλάτενμπεργκ: «Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι».

Για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας: «Δεν μπορεί να γίνει εκτίμηση, γιατί δεν ξέρουμε τις ομάδες. Δεν είναι μόνο η Αθήνα που παίζει μπάλα. Όχι δεν υπάρχει εκτελεστική για την Τρίτη κι εάν δεν γίνει δεν αφορά στο Κύπελλο. Υπάρχει ένα θέμα για την ονοματοδοσία».

Για το θέμα των καρτών και τις ενδεχόμενες ποινές των υπευθύνων: «Όχι δεν έχουμε κάνει κάτι τέτοιο. Πρέπει να δει κανείς κι άλλες παραμέτρους. Δεν κοιτάς μόνο εάν κάποιος έκανε λάθος. Και να δει κανείς το κλίμα. Μπορεί να κάνεις ενέργεια που να χαλάσεις το κλίμα».

Για τη μη καταβολή πριμ σε Κωνσταντινίδη και Φύσσα κι εάν υπάρχει θέμα: «Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Καμία σχέση».

Για την περίπτωση να περάσει η Ελλάδα και να μην πάει ο Πογέτ στο Euro: «Η ομάδα να προκριθεί και να μην πάει ο Πογέτ στο Euro; Αυτό θα ήταν ανέκδοτο. Έτσι είναι (για το ότι θα δουλέψει μέχρι τον Μάρτιο και μετά εάν προκριθεί ή όχι θα κριθεί ανάλογα».

Για το ζήτημα του προπονητικού κέντρου: «Για το προπονητικό έχουμε κάνει αυτά που πρέπει. Έχουμε συγκεντρώσει το ποσό που απαιτείται για το έργο για να φτάσεις μετά στη χρηματοδότηση. Έχει συγκεντρώσει η ΕΠΟ το ποσό των 8 εκατ. ευρώ που είναι αφιερωμένο στον σκοπό. Πρέπει να βρεθούν 2 χώροι. Αυτοί οι 2 χώροι επίσης έχουν βρεθεί, ελεγχθεί από την UEFA και πρέπει να περάσουν από Επιτροπή της UEFA».

Για την Παιανία κι εάν πρέπει να αποσυρθεί μέρος του ιματισμού: «Όχι όλα. Μπορεί να χρειαστεί ένα μέρος και να χρησιμοποιήσουμε άλλη αποθήκη».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24