Τα έκαναν “θάλασσα” στην διαιτησία με Παναθηναϊκό!

Άνω-κάτω τα έκανε η ΕΠΟ στον ορισμός της διαιτησίας για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, ορίζοντας Έλληνες διαιτητές στο VAR και Γερμανούς στον αγωνιστικό χώρο.


Ο Γερμανός διαιτητής που θα αναλάβει να διαχειριστεί τον αγώνα, είναι ο Σάσα Στέγκεμαν, ο οποίος βρίσκεται στην δεύτερη κατηγορία της UEFA (!) ενώ βοηθοί του θα είναι οι Μίκε Πίκελ και Φρέρντερικ Ασμούθ. Πέρα από τον τέταρτο διαιτητή που ήταν ανέκαθεν Έλληνας (ο Κομίνης θα είναι στο συγκεκριμένο ματς), στο VAR έχουν τοποθετηθεί εξίσου… Έλληνες ρέφερι.

Ο Ευαγγέλου μαζί με τον Φωτόπουλο (βοηθός) θα είναι οι χειριστές του VAR, σε μία προκλητική κίνηση μετά τον εκτός έδρα αγώνα με την Λάρισα, όπου ο ίδιος διαιτητής ακύρωσε καθαρό γκολ του Ελ Αραμπί από την ίδια ακριβώς θέση.

Και το “κερασάκι” είναι ότι παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο… Περέιρα, ο οποίος αν δει λάθη θα προβεί σε τιμωρία του… εαυτού του (;). Το ντέρμπι των “αιωνίων” ξεκίνησε ήδη να γίνεται περίγελος…

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης