Breaking news

#menoumeasfaleis, βγαίνουμε νικητές!

#menoumeasfaleis, βγαίνουμε νικητές!

«Τα άδεια βαρέλια περισσότερο βροντούν…» (pic)

Μας ζάλισαν το αριστερό και το δεξί αναπαραγωγικό σύστημα δυο εβδομάδες τώρα με τις αφίσες...


Έγραψαν για τους εγχώριους «Κολομβιανούς» και τις μεθόδους τους…

Έγραψαν γι αυτούς που παίρνουν τηλέφωνα από απόρρητα, καθυβρίζοντας, άλλοτε με στοχευμένα εμετικά δημοσιεύματα σε παρακμιακά -και όχι μόνο- σάιτ που γνωρίζουν ποιοι τα συντηρούν.

Έγραψαν με νοσηρή εγωπάθεια ύμνους για το σινάφι τους, ότι τάχα υπηρετούν το δημοσιογραφικό λειτούργημα με αρχές, ηρωισμό και ευσυνειδησία… και αυτός είναι ο λόγος που τους στοχοποιούν, τους τραμπουκίζουν και τους εκφοβίζουν με κάθε τρόπο.

Όμως δεν έγραψαν ούτε μισή λέξη για τον TOSΚO, “έθαψαν” -ακόμα μια φορά- οποιαδήποτε είδηση αφορά στη δολοφονία του…!!!

«Διυλίζοντες τον κώνωπα, την δε κάμηλον καταπίνοντες»

Για τους αργυρώνητους δημοσιογράφους, τις πορτοκαλί ΡΟΜΠΕΣ που δουλικά υπηρετούν τα επιχειρηματικά συμφέροντα του ΡΩΣΟΥ ΑΦΕΝΤΗ τους, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αναδείξουν την αναβολή εκδίκασης για τις 17 Ιουνίου της έφεσης του Κώστα Καραπαπά για τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα στην Ξάνθη και του Ολυμπιακού για το περιστατικό με τον μασκοφόρο στο παιχνίδι με την ακριτική ομάδα, στον β’ γύρο.

Στον αντίποδα, τα πορτοκαλί περιττώματα των μίντια έχουν «θάψει» την κωλυσιεργία των δικαστικών αρχών στη συγκλονιστική υπόθεση δολοφονίας ενός ανθρώπου από οπαδούς (σύμφωνα με την αστυνομία) του ΠΑΟΚ. Οι ίδιοι οπαδοί, λίγα λεπτά αφού είχε γίνει γνωστός ο θάνατός του 28χρονου οπαδού, τραγούδησαν στην Πυλαία σύνθημα που αφορά νεκρό.

Δεκάδες «αυθόρμητα» πύρινα άρθρα για τη «στοχοποίησή» τους με αφίσες…!!!

Ούτε μισή λέξη για την εν ψυχρώ δολοφονία του αδικοχαμένου οπαδού, ούτε μισή λέξη συμπόνιας για την οικογένεια του.

Άκρα του τάφου σιωπή, αντί να καταδικάσουν απερίφραστα τη χουλιγκάνικη συμπεριφορά από όλα εκείνα τα καθίκια που πανηγύριζαν εν χορώ τη δολοφονία του.

Είναι σοβαρότερο θέμα γι αυτούς η αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης του μασκοφόρου Σαββίδη στο Καραϊσκάκης, παρότι δημιούργησε αίσθημα οικειότητας στους παίκτες της Ξάνθης και δεν θα έπρεπε να κατηγορηθεί για οτιδήποτε.

Υποθάλπτουν και ανέχονται φαινόμενα βίας και μίσους, όταν σε αυτά έχει αποδειχτεί η συμμετοχή των δικών τους παιδιών-οπαδών.

Όταν όμως συμβεί το παραμικρό στο αντίπαλο στρατόπεδο βγάζουν τους μεγενθυτικούς φακούς.

«Οι τα φαιά φορούντες και περί ηθικής λαλούντες»

Αυτά… τα μεγαλύτερα άμορφα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ των καιρών μας παρασιτοζωούν σε βάρος της κοινωνίας μας… επενδύοντας μονίμως στο φόβο, στο ψέμα, στο ρεβανσισμό, στα άρρωστα ένστικτα, στα συγχυσμένα μυαλά…

Αυτοί… που υπερασπίζονται τυφλά τα ιδιοτελή συμφέροντα του εργοδότη τους, -ο οποίος τους ανταμείβει ανελλιπώς- καταφέρνουν να επιβιώνουν. Όσο πιο βρώμικος ο βόθρος, τόσο πιο εύκολα επιβιώνουν οι κατσαρίδες.

Αυτά… τα ρεμάλια, οι λεχρίτες, οι φελλοί εμφανίζονται με ύφος χιλίων καρδιναλίων και προσπαθούν να μας πείσουν μέσα από ένα κρεσέντο κομπασμού, αλαζονείας και έπαρσης ότι ανακάλυψαν ρηξικέλευθα μονοπάτια στα πολιτικά, κοινωνικά, & αθλητικά δρώμενα.

Αυτός ο ορυμαγδός άχρηστων κνώδαλων αυτοπροβάλλεται ως το «τελευταίο καταφύγιο του ηρωισμού και της αντίστασης» στο χώρο των μίντια.

Αυτούς χαϊδεύει με τρυφερότητα, αποκαλεί «συναδέλφους» και υπερασπίζεται με σθένος τα δικαιώματά τους η επιλεκτικά ευαίσθητη ΕΣΗΕΑ.

Όμως είναι γνωστό ότι…

Ο ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΔΥΟ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ…

Δεν ξέρω αν ισχύει για άλλα νομίσματα, αλλά στην Ελλάδα αν πληρώνεσαι με (άσπρα-μαύρα) ΡΟΥΒΛΙΑ… λειτούργημα δεν ασκείς.

Διάβασε επίσης