Δείτε ποια είναι τα 3 κανάλια που θα διεκδικήσουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα των μεγαλύτερω ευρωπαϊκών διοργανώσεων της UEFA.

Τα τρία κανάλια που θα διεκδικήσουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα των κορυφαίων διοργανώσεων της UEFA είναι η Cosmote TV, το MEGA και το ANT1+. Αυτά τα τρία κανάλια θα «αναμετρηθούν» για την μετάδοση των διοργανώσεων του Champions League, Europa League και Conference League, την τριετία 2024-27.

Όπως «διαρρέεται», την μεγαλύτερη προσφορά κατέθεσε η Cosmote TV. Η προσφορά που κατατέθηκε για την ερχόμενη τριετία φέρεται να είναι χαμηλότερη από την τρέχουσα. Αντί για 105 εκατομμύρια ευρώ, η Cosmote αναμένεται να προσφέρει 90 εκατομμύρια, για να διατηρήσει τα δικαιώματα.

ΘΥΡΑ 7: «Δεν υπάρχουν αρχηγοί αλλά Ολυμπιακοί – Αδέρφια είμαστε μαζί σας»
ΘΥΡΑ 7: «Δεν υπάρχουν αρχηγοί αλλά Ολυμπιακοί – Αδέρφια είμαστε μαζί σας»

Επίσης υπέβαλαν προσφορές τόσο το Mega αλλά και ο ΑΝΤ1. Το Mega φέρεται να προσέφερε ίδια πρόταση με το τρέχον συμβόλαιο (10 εκατομμύρια για τον αγώνα της Τετάρτης) αλλά και 15 εκατομμύρια για την Τρίτη, παράλληλα με την Cosmote TV όπως συμβαίνει. Ο ΑΝΤ1 δεν είναι σίγουρο πως κατέθεσε πρόταση για το Champions League όμως ενδιαφέρθηκε για Europa και Conference που παίζουν οι ελληνικές ομάδες.

Οι προσφορές κατατέθηκαν στις 5 Δεκεμβρίου και η TEAM, που διαχειρίζεται τα τηλεοπτικά της ΟΥΕΦΑ θα απαντήσει μέσα στις ερχόμενες ημέρες.

 

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24