Νέος επίσημος διατροφικός συνεργάτης του Θρύλου για τις αγωνιστικές περιόδου 2018/19 και 2019/20.

Νέος, επίσημος, διατροφικός συνεργάτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι η Prozis. Αυτό ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ το απόγευμα της Τετάρτης. Η μεγαλύτερη ελληνική ομάδα και ο ευρωπαίος ηγέτης στον τομέα των αθλητικών συμπληρωμάτων και λειτουργικών τροφίμων, θα πορευτούν μαζί για τις περιόδους 2018/19 και 2019/20.

Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση του Θρύλου: «H Prozis, ο Ευρωπαίος ηγέτης στον τομέα των αθλητικών συμπληρωμάτων και λειτουργικών τροφίμων, είναι πλέον ο επίσημος και αποκλειστικός διατροφικός συνεργάτης του Ολυμπιακού για τις αγωνιστικές περιόδους

Τα κανάλια σε αυτή τη χώρα σε σιγή ιχθύος; Μάλλον δεν ήθελαν να χαλάσουν τα νούμερα στη βραδινή ζώνη, σωστά;
Τα κανάλια σε αυτή τη χώρα σε σιγή ιχθύος; Μάλλον δεν ήθελαν να χαλάσουν τα νούμερα στη βραδινή ζώνη, σωστά;

Οι παίκτες του Συλλόγου θα εφοδιάζονται με συμπληρώματα Prozis και λειτουργικά τρόφιμα ειδικά σχεδιασμένα για βελτιωμένες αθλητικές επιδόσεις, καλύτερα αποτελέσματα, πρόληψη τραυματισμών και βελτιωμένη αποκατάσταση των αθλητών.

Φτιαγμένα με γνώμονα τις ανάγκες των πιο απαιτητικών αθλητών, τα προϊόντα Prozis είναι πιστοποιημένα και έχουν ήδη δοκιμαστεί για να μπορούν να εγγυηθούν την αυξημένη αποδοτικότητα.

Η τεχνολογική αποτελεσματικότητα της Prozis, καθώς και τα υψηλά πρότυπα από άποψη ποιότητας, αποδοτικότητας και ασφάλειας, ήταν αυτά που έπεισαν τον Σύλλογο να επιλέξει την εταιρεία προκειμένου να καλύψει τις πιο απαιτητικές διατροφικές ανάγκες των παικτών του για τις επόμενες δύο αγωνιστικές περιόδους.

Η Prozis είναι πεπεισμένη ότι η συνεργασία θα έχει θετικό αντίκτυπο στην απόδοση των παικτών του Ολυμπιακού και έτσι θα διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην πορεία τους προς τις επιτυχίες.

Περισσότερες πληροφορίες για την Prozis στο παρακάτω λινκ: prozis.com/olympiacos».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24