Μεγάλη συνεργασία του Γιαννούλη Λαρεντζάκη με τη Yamaha.

Ένας από τους παίκτες του Ολυμπιακού που ξεχωρίζουν φέτος είναι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο Έλληνας γκαρντ, έκανε μία νέα προσωπική συμφωνία, καθώς θα συνεργαστεί με τη Yamaha.

Δείτε την ανακοίνωση:

Μπάσκετ: Όταν οι Αγγελόπουλοι τινάζουν την μπάνκα στον αέρα!
Μπάσκετ: Όταν οι Αγγελόπουλοι τινάζουν την μπάνκα στον αέρα!

«Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μέλος της μεγάλης Yamaha οικογένειας για το 2023!

Η Yamaha, του ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, συνεχίζει το έργο της στηρίζοντας διεθνούς φήμης αθλητές και συγκεκριμένα, χορηγώντας περήφανα τον καλαθοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ, Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Τα τελευταία χρόνια, η Yamaha στηρίζει τον αθλητισμό ολοένα και πιο έντονα, σε κάθε έκφρασή του, είτε χορηγώντας αθλητές, είτε οργανισμούς, αλλά και συμμετέχοντας ως χορηγός σε ποίκιλες αθλητικές διοργανώσεις πάσης φύσεως.

Αυτή την υπόσχεση τηρεί και το 2023, ξεκινώντας μια νέα συνεργασία, με τον διεθνούς φήμης καλαθοσφαιριστή, Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης γεννήθηκε στην Κύθνο και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμους αγώνες με ομάδες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ και με το εθνόσημο στους άντρες έχει μέχρι στιγμής 51 αγώνες.

Πιστεύουμε ότι το όραμα ενός αθλητή διεθνούς φήμης εκφράζει τα ιδανικά και τις αξίες της Yamaha και θεωρούμε ότι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης θα μεταλαμπαδεύσει επάξια την εμπειρία του με την Yamaha στη νέα γενιά!».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24