Ο προπονητής της Κ19, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος μίλησε για τη συμμετοχή της ομάδας μας στο τουρνουά της Ελβετίας.

Το τμήμα κάτω των 19 ετών του Ολυμπιακού, τα ξημερώματα της Πέμπτης πρόκειται να αναχωρήσει από την Ελλάδα για την Ελβετία, όπου θα λάβει μέρος σε διεθνές τουρνουά. Συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» θα συμμετάσχουν στο τουρνουά της Αλτστέτεν.

Oι Νέοι του Ολυμπιακού θα ταξιδέψουν για τη Ζυρίχη και συγκεκριμένα στο Αλτστέτεν, σε τουρνουά στο οποίο θα λάβουν μέρος ομάδες από Αγγλία, Γερμανία, Ελβετία, Δανία, Αυστρία και Μεξικό.

Ολυμπιακός: Μανιάτης και Κίτσος μαζί με τις σχολές Αμερικής και Καναδά (pics)
Ολυμπιακός: Μανιάτης και Κίτσος μαζί με τις σχολές Αμερικής και Καναδά (pics)

Το τουρνουά θα διεξαχθεί από τις 27 μέχρι και τις 28 του μήνα, με τις ομάδες να είναι χωρισμένες σε δύο ομίλους, ενώ οι αγώνες θα πραγματοποιούνται σε δύο ημίχρονα διάρκειας 20 λεπτών. Να σημειωθεί παράλληλα πως οι αγώνες κατάταξης της διοργάνωσης, θα γίνουν σε δύο ημίχρονα των 25 λεπτών.

Ο προπονητής των Κ19 του Ολυμπιακού, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, σε δήλωσή του για τη συμμετοχή της ομάδας στο τουρνουά της Ελβετίας, ανέφερε:

«Είναι χαρά μας να λάβουμε μέρος σε ένα τόσο υψηλού επίπεδου τουρνουά.

Ευκαιρία για εμάς να αξιολογήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους. Πάντα η συμμετοχή της ομάδας σε τέτοια τουρνουά κάνουν καλό για τη συνέχεια.

Έχουμε φτιάξει ένα γκρουπ με παιδιά τα οποία τελειώνουν ηλικιακά από την ακαδημία και θα πρέπει να κάνουν το επόμενο βήμα, αλλά και με παιδιά τα οποία θα αποτελέσουν τη νέα Κ19 την επόμενη σεζόν».

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24