Η συγκινητική ανάρτηση του Νίκου Γαβαλά για την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media, ο Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, αναφέρθηκε στην τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, ενώ μίλησε και για τον Ολυμπιακό.

Η δημοσίευση του Νίκου Γαβαλά:

Η ανάρτηση Μαρινάκη για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου (photo)
Η ανάρτηση Μαρινάκη για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου (photo)

«Η πνευματική ικανότητα είναι η μεγαλύτερη περιουσία μας. Το συνειδητοποιείς, μάλιστα στον υπερθετικό βαθμό, βιώνοντας την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία.

Όταν δε, υλοποιείται ένας στόχος που σε προσωπικό επίπεδο έμοιαζε να βρίσκεται πολύ πέρα από το φάσμα του εφικτού, η ψυχή γεμίζει έντονα συναισθήματα.

Τρέχοντας ως λαμπαδηδρόμος για τους ΧΧΧΙΙΙ Ολυμπιακούς Αγώνες στην περιοχή της Ηλείας, το όνειρο έγινε πραγματικότητα.

Και η χαρά ήταν διπλή, καθώς η επιλογή μου από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ήταν η επιβράβευση του Ολυμπιακού για την υπηρεσία της ακουστικής περιγραφής που προσφέρει για περισσότερο από ένα χρόνο στους τυφλούς συμπολίτες μας.

Παραδίδοντας την Ολυμπιακή Φλόγα στον επόμενο δρομέα, συνειρμικά μου ήρθε στο μυαλό ο λόγος για τον οποίο τον Μάρτιο του 1925 ο Νότης Καμπέρος πρότεινε να ονομαστεί «Ολυμπιακός» η νέα ομάδα του Πειραιά:

«Θα υποδηλώνει τη δύναμη, την αθλητική ισχύ, το ήθος, την ευγενική άμιλλα, την επικράτηση, εν τέλει το ολυμπιακό ιδεώδες».

Οφείλουμε να μην ξεχνάμε τις ρίζες μας, να ανατρέχουμε σε αυτές και να μεταλαμπαδεύουμε τις αξίες μας από γενιά σε γενιά».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24