Survivor Spoiler (01/04): Ντροπή και Αίσχος! Ο Τριαντάφυλλος τελικά τι πρόσωπο έχει;

Ακόμα μία μέρα, αλλά σήμερα δεν θα πάμε σε Survivor Spoiler, αλλά σε κάτι άλλο και σε κάτι που ο κόσμος θα πρέπει να γνωρίζει τι πραγματικά είναι reality και πως παίζεται το παιχνίδι...


Survivor Spoiler (01/04): Αλήθεια, μερικοί γνωρίζουν τι θα πεί η λέξη ανθρωπιά; Ξέρουν τι θα πει ήθος; Ξέρουν εκφράσεις όπως συνάνθρωπος, επιβίωση, βοηθάω, καταλαβαίνω, κατανοώ  και διάφορες παρεμφερής λέξεις; Η παραγωγή του ΣΚΑΙ δεν τα δείχνει όλα τελικά…

Καθημερινά Survivor Spoiler

Πάμε παρακάτω. Σας έχουμε μάθει με Survivor Spoiler καθημερινά. Σήμερα δεν θα πάμε εκεί, αν και ξέρουμε πριν γυριστεί ποιος θα κερδίσει την Κυριακή (04/04) αλλά και ποια ομάδα θα πάρει τουλάχιστον την μία ασυλία την επόμενη εβδομάδα. Δεν είναι όμως της παρούσης και πάμε στο θέμα μας.

Τι είναι αυτά που βλέπουμε; Πόση πίεση δηλαδή πρέπει να σηκώσουμε με έναν άνθρωπο; Τελικά το Survivor μπορεί να μην είναι ταινία η σειρά, αλλά ορισμένοι έχουν τέτοια «διπροσωπία» στις κάμερες που αυτό ξεπερνάει τα όρια. Ειδικά όταν ορισμένοι γνωρίζουν για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, τι άνθρωπος είναι και τι χαρακτήρας είναι στη πραγματική του ζωή.

Απαράδεκτες συμπεριφορές και υποκρισία…

Φράσεις όπως «Δύο νύχτες δικές μου ολόκληρη η ζωή σου…» που είχε πει πριν καιρό στον Νίκο Μπάρτζη, η όπως την σημερινή στον Ηλία Μπόγδανο «Ρουφιάνε, Ρουφιανάκι να δω μόλις βγούμε από εδώ τι καριέρα θα κάνεις…». Και να σας πούμε και κάτι; Ναι, τον Ηλία τον πιστεύουμε 100%, όταν και στην έξω του ζωή έχει τέτοια συμπεριφορά.

 Πρέπει να σκέφτεστε πριν ψηφίζεται. Στα λόγια όλοι καλοί είναι. Στις πράξεις; Εκεί λοιπόν ο Τριαντάφυλλος το έχει χάσει το παιχνίδι. Γι’ αυτόν η κάθε μέρα που ζει είναι σαν τις Απόκριες. Φοράει μάσκα σε καθημερινή βάση. Κρύβεται πίσω από αυτή και το κάνει καλά. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τον Αλέξη Παππά με την μόνη διαφορά ότι ο Παππάς είναι επαγγελματίας ηθοποιός, άρα ξέρει να μεταχειρίζεται πρόσωπα και καταστάσεις.

Ποιος είναι πραγματικά;

Ο Τριαντάφυλλος λοιπόν γνωρίζεται τι είναι. Όπως λέει και ο ίδιος είναι ένα Λαϊκό παιδί. Ψέμα! Ζει μέσα στη χλιδή! Ζει σε ένα σπίτι που όλοι εμείς για να το χτίσουμε η ακόμα και αν μείνουμε για έστω και με ενοίκιο θα πρέπει όχι να πιάσουμε το Τζόκερ, αλλά να δουλεύουμε δύο ζωές παράλληλα.

Η ίντριγκα και η φασαρία είναι στο αίμα του. Δεν μπορεί χωρίς αυτήν. Νομίζει ότι είναι μόνο εκείνος και κανείς άλλος δεν υπάρχει. Σκηνικά; Πολλά! Τι απ’ όλα θέλετε; Το ότι σε όσα μαγαζιά είχε πάει μίλαγε με τον χειρότερο τρόπο στο προσωπικό; Τους μίλαγε λες και είναι σκουπίδια; Το ότι είχε βαρέσει ηχολήπτη επειδή θεώρησε πρέπον ότι για ένα λάθος η χειροδικία ήταν η καλύτερη λύση; Το ότι έξω δεν σου μίλαγε αν δεν ήσουν φίρμα; Ότι σε όσα μαγαζιά ήταν είχε τουπέ; Ονόματα όπως ο Βέρτης η Θεοδωρίδου δεν τα έκαναν αυτά, αλλά να. Ο Ντάφι που φαίνεται στο γυαλί τι συμπεριφορές επιδείκνυε!

Πάμε και στο παιχνίδι. Πετάει μονίμως λάσπη. Μία στη κόκκινη ομάδα, μία στη Μπλε. Θέλει να πορευτεί με συγκεκριμένα άτομα, έχει φτιάξει στην ένωση τη δική του κλίκα για να προχωρήσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Στη παραλία; Δεν βοηθάει! Στα αγωνίσματα; Νίκες με το κιάλι! Και όταν δεν αγωνίζεται τι κάνει; Τους τσακίζει τη ψυχολογία. Νομίζεται ότι το Survivor δεν είναι και ψυχολογικό παιχνίδι; Αν το νομίζεται αυτό κάνετε μεγάλο λάθος. Επίσης στον Άγιο Δομίνικο μιλάει άσχημα και κακοχαρακτηρίζει και ανθρώπους της παραγωγής. Πως δεν μιλάνε; Γιατί να το κάνουν; Τους φέρνει τηλεθέαση η τον pern;ate για βλάκα;

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης