Survivor αποχώρηση 18/05: Ποιοι παίκτες αναμένεται να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση και θα τεθούν στην κρίση του κοινού;

Survivor αποχώρηση 18/05: Το φετινό παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ έχει ξεκινήσει όχι και τόσο καλά θα έλεγε κάποιος. Όλοι αναζητούν παίκτες από προηγούμενα ριάλιτι, αλλά αυτό δεν επετεύχθη μιας και η δυναμική των παικτών είναι πολύ χαμηλή φέτος. Στο φετινό Survivor έχουμε να δούμε ακόμα πολλές ανατροπές.

Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι, μετά τα δύο συμβούλια στο Survivor. Υπάρχει φαβορί για αποχώρηση! Τρεις είναι οι υποψήφιοι αυτή την εβδομάδα στο Survivor. Μία εβδομάδα που βρίσκει τους κόκκινους αποδυναμωμένους, στη σέντρα και στην ουσία να μην είναι ομάδα. Ακόμα τουλάχιστον. Ίσως μια αποχώρηση να τους βοηθήσει. Ποιος είναι το φαβορί να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;

Survivor 5 αποχώρηση 30/06: Καμία έκπληξη! Αυτοί είναι υποψήφιοι!
Survivor 5 αποχώρηση 30/06: Καμία έκπληξη! Αυτοί είναι υποψήφιοι!

Οι ασυλίες πήγαν στην μπλε ομάδα, αμφότερες, μιας και κέρδισαν και την 2η ασυλία. Το αναφέραμε και την προηγούμενη φορά. Οι νέες ομάδες δείχνουν να μην είναι ισοδύναμες. Πολλές φορές συμβαίνει κάτι τέτοιο. Στην αρχή οι ομάδες μοιάζουν άνισες και στην πορεία αυτό αλλάζει. Απλώς αυτή τη στιγμή δεν διαφαίνεται πως μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο.

Όλα τα Survivor spoiler έχουν ανέβει έγκαιρα στο Sportime. Δεν είναι μόνο οι ασυλίες, είναι και η ατομική ασυλία και πως ψηφίζει κάθε παίκτης γενικότερα. Αυτή η ανάρτηση όμως έχει να κάνει με τους υποψήφιους προς αποχώρηση. Να το πω για μία ακόμα φορά. Η ανάλυση που κάνουμε εδώ είναι εντελώς υποκειμενική. Πρόβλεψη, όχι κάποια πληροφορία. Η μόνο πληροφορία έχει να κάνει από τις προηγούμενες ψηφοφορίες, αν κάποιοι υποψήφιοι έχουν τεθεί ξανά στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού.

Αν και μην ξεχνιόμαστε. Θα έχουμε από νωρίς και το ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο της Πέμπτης πλέον. Από πολύ νωρίς το βράδυ θα έχετε εικόνα για το ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας. Αυτό πλέον έχει πάει στο επεισόδιο της Πέμπτης. Κι έτσι θα μείνει η κατάσταση όπως όλα δείχνουν μέχρι το τέλος του Survivor, όπως όλα δείχνουν.

Survivor αποχώρηση 18/05: Ποιος αναμένεται να αποχωρήσει από το φετινό Survivor;

Η αλήθεια είναι πως η υποψηφιότητα είναι ένα λεπτό κομμάτι και σίγουρα μπορεί να χαλάσει σχέσεις, αλλά ισορροπίες μεταξύ παικτών. Μεγάλες πιθανότητες έχει ο Τάκης, ενώ τον καραδοκεί από τίπλα του ο Σπύρος Μαρτίκας. Ο Τάκης μόνο με την ατομική θα σωθεί κάτι που φαντάζει δύσκολο…

Αρχικά την πρώτη μέρα, η κόκκινη ομάδα έβγαλε στον τάκο τον Σπύρο Μαρτίκα. Ο λόγος που το έκανε ήταν για να έχει χρόνο ο Professor να πείσει τον κόσμο να τον κρατήσει μέσα στο παιχνίδι. Διότι, στόχος, όλων των παικτών είναι να φύγει Τάκης Καραγκούνιας! Ουδείς δεν τον θέλει! Όλοι είναι εναντίον του Τάκη στην παραλία!

Ο Τάκης Καραγκύνιας θα είναι επίσης στον τάκο. Η Στέλλα Ανδρειάδου που κέρδισε την ατομική ασυλία θα τον υποδείξει. Τρίτος υποψήφιος είναι ο Στάθης Σχίζας. Πρώτη φορά είναι η αλήθεια που θα βρεθεί στην διάθεση του κοινού. Με άλλα λόγια, τρεις άνδρες είναι στον τάκο για αυτή την εβδομάδα. Από τη στιγμή που οι κόκκινοι έχασαν και τις δύο ασυλίες, ήταν δεδομένο πως τρεις από τους τέσσερις άνδρες της ομάδας θα είναι υποψήφιοι. Ο Τάλα τη γλίτωσε από αυτή τη διαδικασία.

Στο συμβούλιο των κόκκινων βέβαια και πάλι έγινε ένας μικρός χαμός. Συμβούλιο με Τάκη χωρίς χαμό δεν γίνεται έτσι κι αλλιώς. Αυτό έγινε και τώρα, με τον μισθοφόρο να είναι πραγματικά μια κούραση, μια πηγή έντασης και νεύρων.

Σε ότι έχει να κάνει με τη δυναμική των υποψηφίων; Από όλα έχει ο μπαχτσές. Οι Σπύρος Μαρτικας και Τάκης Καραγκούνιας έχουν επιβιώσει πολλές φορές της διαδικασίας αποχώρησης. Πάντα αυτό κάτι δείχνει. Από την άλλη, δυναμική έχουν και οι πρωτάρηδες. Συνήθως ο κόσμος δίνει μια ευκαιρία. Τον Στάθη Σχίζα δεν τον έχουμε «μετρήσει» ακόμα ωστόσο.


Διαβάστε επίσης:
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24