Breaking news

Τελειώνει και μαθηματικά και κοιτάζει… Κύπελλο!

Τελειώνει και μαθηματικά και κοιτάζει… Κύπελλο!

Survivor 4 Spoiler (09/03): Ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία; Μπλέ η Κόκκινη;

Ακόμα μία μέρα από το Thrylos24.gr με Survivor 4 Spoiler για την δική σας έγκυρη ενημέρωση. Συνεχίζουμε με επιτυχημένα Spoiler και έτσι θα πορευτούμε...


Survivor 4 Spoiler (08/03): Οι Κόκκινοι κέρδισαν την 1η ασυλία όπως σας ενημερώσαμε εδώ από πολύ νωρίς. Μάλιστα υπήρχαν πληροφορίες που ήθελαν Μπλέ, αλλά όπως σας το είπαμε, θα είναι μοιρασμένες. Δεν αλλάζουμε άποψη. Αυτή την ενημέρωση έχουμε και δεν θα αλλάξουμε. Οι Κόκκινοι κέρδισαν (10-6) και πάνε ως θεατές στο συμβούλιου του νησιού. Το Thrylos24.gr καθημερινά σας προσφέρει Survivor 4 Spoiler.

Οι Κόκκινοι κακά τα ψέματα είναι σε καλύτερη ψυχολογία. Είναι πιο ομάδα, ότι προβλήματα και να έχουν. Αυτό; Το καμουφλάρουν. Αυτό άλλωστε γίνεται και σε μία ομάδα. Προσπαθείς να κρύψεις τα προβλήματα που έχεις. Και το κάνουν τέλεια. Μην ξεχνάμε

Ατομική ασυλία με… έκπληξη!

Ατομική ασυλία; Έκπληξη! Η Άννα Μαρία και όλα αλλάζουν. Εδώ λίγο θα διαφοροποιηθούν τα πράγματα. Κάποιοι θα έλεγαν Αλέξης, αλλά θα ψηφήσει Αλέξη; Δύσκολο. Πρώτος υποψήφιος βγήκε ο Νίκος Μπάρτζης. Λογικό. Ξέρουν ότι έξω δεν έχει την πέραση του Τζέιμς. Άρα στρατηγικά λογικό για να τον αφήνουν «μόνο». Θα γίνει όμως αυτό; Εμείς λέμε ΟΧΙ. Η Άννα Μαρία, δεν θα δώσει τον Αλέξη Παπά. Ορθά θα πούμε εμείς σκέφτηκε και έπραξε. Θα δώσει τον Καλλίδη. Μία κίνηση που τους… βάζει από πάνω. Είπαν αγωνιστικά, πάνε αγωνιστικά. Είναι παιχνίδι επιβίωσης άλλωστε και όχι παιχνίδι συμπάθιων η αντιπάθειών.  Τόσο απλά.  Υπήρχε και σκέψη και για τον Σάκη, αλλά δεν θα το φτάσει εκεί γιατί με Τζέιμς θα μπορούσε να τον βάλει να τον κοντράρει. Με Νίκο όμως;

Εδώ θα είμαστε και αύριο να επιβεβαιωθούμε…

Σάκης – Τζέιμς η αλήθεια…

Πολύ φασαρία γύρω από το όνομα τόσο του Σάκη όσο και του Τζέιμς. Κι οι δύο δεν είναι μυστικό ότι είναι από τους κορυφαίους των Μπλέ. Δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Έγινε η φασαρία, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είδαμε και κάποια συνέχεια. Πολλά ακούστηκαν αλλά τελικά τι ισχύει;

Μπορεί να χειροδίκησε ο Κατσούλης; Όχι! Και σας το λέμε με βεβαιότητα. Ότι ακούγεται, απλά είναι για τα… Κλικ. Δεν υπάρχει μία στο εκατομμύριο. Θα ήταν είδη με επιστροφή στην Ελλάδα. Υπάρχουν και όρια. Δεν γίνονται όλα για τη τηλεθέαση, η μάλλον γίνονται, αλλά υπάρχουν και όρια. Τα όρια δεν ξεπεράστηκαν.

Τώρα ποιος είχε δίκιο και ποιος είχε άδικο ο καθένας θα θεωρήσει με τα δικά του κριτήρια με το ποιον συμπαθεί περισσότερο. Εμείς θέση δεν θα πάρουμε. Πάντως το μόνο που θα πούμε ηρεμία γιατί πρόκειται για δύο σπουδαίους παίκτες, όσο και για δύο πολύ καλά παιδιά. Το ίδιο θα λέγαμε και για την Καρολίνα φυσικά η τον Μπόγδανο προς αποφυγήν παρεξηγήσεων. Δεν ταυτιζόμαστε με καμία ομάδα. Απλά βλέπουμε και λέμε αυτό που θα δούμε και γνωρίζουμε.

Μπλέ η Κόκκινη

Είπαμε μία ασυλία θα πάρουν οι Μπλέ, σωστά; Δεν θα το γυρίσουμε. Μία – μία θα πάνε αυτή τη βδομάδα. Ίσως ν δεν έπαιρνε ατομική ασυλία η Άννα Μαρία να έχαναν και τα δύο. Θα είχαν κίνητρο. Τώρα όμως; Δεν είναι τόσο απλό. Σκέφτονται και το μετά. Και θέλουν να σώσουν με αυτό που έγινε ότι μπορούν. Σας το λέμε. Οι Μπλέ θα κερδίσουν. Από τώρα. Θα βγάλουμε και ΟΡΙΣΤΙΚΟ μέσα στη μέρα, αλλά δεν θα αλλάξει και τίποτα. Αυτήν την ενημέρωση έχουμε, αυτή δίνουμε.

Αυτό βέβαια περιπλέκει τα πράγματα. Θα αναγκαστούν και οι Κόκκινοι να ψηφίσουν. Ποιόν θα βγάλουν τώρα που δεν έχουν να δώσουν Ανθή η Σοφία; Κοψιδά, Κώστα, Τριαντάφυλλο; Κάποια γυναίκα; Οι γυναίκες τους βάση στατιστικών τα πάνε περίφημα, άρα θα ήταν άτομο να βάλουν γυναίκα στον Ντάκο.

Πριν κλείσουμε. Τόσα Site δίνουν Spoil. Ξέρετε όμως κάτι; Επειδή μας αρέσει να είμαστε και δίκαιοι λίγα είναι εκείνα που δεν κάνουν κολοτούμπες. Ένα από αυτά είναι και το Sports365.gr. Κρατήστε το. Δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο.

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης