Η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Super League, θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά στις 19 Ιουλίου, για τη σεζόν 2021-2022.

Όπως ανακοίνωσε η Λίγκα, η κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα της Super League θα γίνει με ηλεκτρονική διαδικασία, στις 19 Ιουλίου.

Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση της Λίγκας γνωστοποιείται πως ομοφώνως οι ομάδες συμφωνούν με την Ολιστική Μελέτη των UEFA-FIFA για το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ζόσε Σα: Δείχνει την πλάτη του σε Ρονάλντο, Ντε Μπρόινε, Μανέ και Φερνάντες! (pic)
Ζόσε Σα: Δείχνει την πλάτη του σε Ρονάλντο, Ντε Μπρόινε, Μανέ και Φερνάντες! (pic)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας:

– Εξουσιοδοτήθηκε ομόφωνα ο πρόεδρος του Δ.Σ., όπως προχωρήσει στη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης τις προσεχείς ημέρες για την έγκριση της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αγωνιστικής περιόδου 2021-22, το οποίο με προηγούμενη ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. έχει οριστεί να ξεκινήσει την 21η Αυγούστου 2021.

– Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ., η ηλεκτρονική κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League Interwetten αγωνιστικής περιόδου 2021-22 θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 19 Ιουλίου.

– Tο Δ.Σ. συμφωνεί επί της αρχής ομόφωνα με την Ολιστική Μελέτη για το ελληνικό ποδόσφαιρο των UEFA και FIFA.

– Το Δ.Σ, προχώρησε ομόφωνα στην επικύρωση της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος Super League Κ19, αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24