Ο Εμμανουήλ Καραλής ολοκλήρωσε σήμερα τη σεζόν στην πόλη Βέσελ της Γερμανίας καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση στο επί κοντώ με 5,65 μέτρα.

Ο Εμμανουήλ Καραλής ολοκλήρωσε σήμερα τη σεζόν στην πόλη Βέσελ της Γερμανίας καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση στο επί κοντώ με 5,65 μέτρα.

Ο έμπειρος αθλητής πέρασε με τη δεύτερη τα 5,45 μ., στη συνέχεια άφησε το 5,55 μ. για να περάσει με την τρίτη τα 5,65 μέτρα. Ο πήχης στη συνέχεια πήγε στα 5,75 μ., ύψος που σήμερα ο αθλητής δεν ήταν σε θέση να ξεπεράσει.

Ο άλτης του Χάρη Καραλή μπαίνει πλέον σε περίοδο ξεκούρασης. Μετά δηλαδή τους 17 αγώνες από τον περασμένο Μάιο όπου έκανε την πρώτη του παρουσία στη σεζόν μέχρι και σήμερα. Η επόμενη χρονιά περιλαμβάνει πολλές και σημαντικές προκλήσεις όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης. Την περίοδο του χειμώνα το πρόγραμμα περιλαμβάνει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γλασκόβης.

Ο 24χρονος το 2023 έφτασε το ατομικό ρεκόρ στον ανοιχτό στα 5,82 μ. Στη χειμερινή περίοδο πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ με 5,86 μ. Τότε κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού της Κωνσταντινούπολης.

Νικητής στο σημερινό street event ήταν ο Αμερικανός Μάτ Λούντβιγκ με 5,75 μ. και ακολούθησε με το ίδιο ύψος ο Πιοτρ Λίσεκ (Πολωνία).

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24