Στην ομάδα ενσωματώθηκαν οι Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Ντίνος Μήτογλου και Τόμας Ουόκαπ, και πλέον η Εθνική προετοιμάζεται πλήρως.

Με όλους τους 19 παίκτες που κάλεσε ο Βασίλης Σπανούλης παρόντες, συνεχίστηκε σήμερα στο ΣΕΦ η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για το Προολυμπιακό τουρνουά. Αυτή ήταν ουσιαστικά η “επίσημη” έναρξη, με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, να παρίσταται για να καλωσορίσει την ομάδα, και τον προπονητή Βασίλη Σπανούλη να απευθύνεται για πρώτη φορά σε όλους τους παίκτες, καθορίζοντας τις βασικές αρχές λειτουργίας της ομάδας στις λίγες ημέρες που απομένουν μέχρι την έναρξη των επίσημων αγώνων.

Στην ομάδα ενσωματώθηκαν και οι Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Ντίνος Μήτογλου και Τόμας Ουόκαπ, και πλέον η Εθνική προετοιμάζεται πλήρως, ξεκινώντας από τα φιλικά παιχνίδια που έχουν προγραμματιστεί.

Προπονήθηκαν στο Ρέντη οι «κομμένοι» του Ολυμπιακού!
Προπονήθηκαν στο Ρέντη οι «κομμένοι» του Ολυμπιακού!

Την Παρασκευή, 21 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο φιλικό στο ΣΕΦ, με την υποστήριξη του ΟΠΑΠ, εναντίον της Πολωνίας. Στη συνέχεια, η Εθνική θα συμμετάσχει στο τουρνουά “AEGEAN Ακρόπολις“, αντιμετωπίζοντας το Μαυροβούνιο στις 25 Ιουνίου και τις Μπαχάμες στις 27 Ιουνίου.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24