Στην τελική ευθεία για την ABA League…

Οι εξελίξεις τρέχουν για το μέλλον του μπασκετικού Ολυμπιακού, και οι ενδείξεις τόσο σε διοικητικό επίπεδο και αγωνιστικό είναι αισιόδοξες. Το μόνο που χρειάζεται από την πλευρά μας είναι η στήριξη μέχρι τέλους! Γράφει ο Φώτης Ρουμελιώτης...


Στην τελική ευθεία εν όψει των αποφάσεων για την νέα σεζόν βρίσκονται οι αδελφοί Αγγελόπουλοι! Οι διοικητικοί ηγέτες των ερυθρόλευκων έχοντας ήδη μιλήσει με τους ανθρώπους που θα μπουν συμπαίκτες στην διοίκηση παραμένουν αταλάντευτοι στην απόφαση τους να μετακομίσουν τα επόμενα χρόνια στην Αδριατική League.

Η οριστική απόφαση θα παρθεί στα τέλη του μήνα αφού ήδη όπως αναφέραμε όλες οι πλευρές στηρίζουν την απόφαση των Αγγελόπουλων για οριστικό ρήγμα με ΕΟΚ και ΚΕΔ. Μάλιστα επειδή εντέχνως από τους γνωστούς αντί Ολυμπιακούς κύκλους διέρρευσαν σενάρια ότι ο συμπαίκτης στην ΚΑΕ θα είναι ο κ Κόκκαλης οφείλουμε για την πραγματική πληροφόρηση των ερυθρόλευκων οπαδών να αποσαφηνίσουμε ότι αυτό το σενάριο αποδυναμώνετε μέρα με την μέρα.

Αρχικά όταν γραφόταν για κ Κόκκαλη κανείς δεν διευκρίνισε ότι δεν εννοούσαν τον Σωκράτη αλλά το Κωνσταντίνο Κόκκαλη τον μικρότερο γιο του πρώην προέδρου. Επίσης κανείς δεν διευκρίνισε αν έγιναν όντος συζητήσεις με τους αδελφούς Αγγελόπουλους ή ήταν απλά στην σκέψη και στο μυαλό κάποιων που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν και πολιτικά τον φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού.

Πλέον όμως από σήμερα έγινε και επίσημα γνωστό το αυτονόητο!!! Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη ξεκαθάρισε τα πράγματα και πάνω από όλα χάλασε τα σενάρια διχασμού στην Ολυμπιακή οικογένεια!

Παράλληλα τόσο ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ αλλά και ο Ερασιτέχνης έστειλαν το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι το μπάσκετ ήταν είναι και θα είναι τμήμα που θα πρωταγωνιστή σε Ελλάδα και Ευρώπη και θα έχει την αμέριστη συμπαράσταση όλων στην μάχη με το σάπιο κατεστημένο ΕΟΚ και ΚΕΔ.

Οι επαφές των ανθρώπων του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα του Γενικού Διευθυντής της ΚΑΕ Χρήστου Σταυρόπουλου και του Διευθυντή Μάρκετινγκ Νίκου Λεπενιώτη με τους εκπροσώπους της Αδριατικής Λίγκας στο Ζάγκρεμπ επιβεβαιώνουν την θέληση και των δυο πλευρών για συνεργασία. Άλλωστε αυτό επιβεβαιώθηκε και μετά  το τέλος της συνάντησης με το Γενικό Διευθυντή της ABA League, Κρέζιμιρ Νόβοσελνα να δηλώνει: «Κάναμε μία συνάντηση στο Ζάγκρεμπ με τον Ολυμπιακό, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία και το ενδιαφέρον να συμμετέχει στην Αδριατική Λίγκα.

Ενδεχομένως το μόνο αγκάθι για την οριστική συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών είναι η διάρκεια του συμβολαίου με την ABA League αρχικά να προτείνει πέντε χρόνια συμβόλαιο και τελικά να επανέρχεται με πρόταση για τριετές.

Οι εξελίξεις τρέχουν για το μέλλον του μπασκετικού Ολυμπιακού, και οι ενδείξεις τόσο σε διοικητικό επίπεδο και αγωνιστικό είναι αισιόδοξες. Το μόνο που χρειάζεται από την πλευρά μας είναι η στήριξη #mexritelous!

Διάβασε επίσης