Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στην Media Day πριν την αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις, ενώ δεν παρέλειψα να αναφερθεί τόσο στον τραυματισμό του, όσο φυσικά και στην διοίκηση του συλλόγου

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν σαν να όλες τις προετοιμασίες, κανονική. Η μοναδική διαφορά είναι οι δύσκολες καταστάσεις με τον κορωνοϊό, το γεγονός της απουσίας του κόσμου, όλα όσα περνάμε. Στο αθλητικό πλαίσιο παραμένουν όλα ίδια»

Euroleague: Κρίσιμο συμβούλιο στη Βαρκελώνη!
Euroleague: Κρίσιμο συμβούλιο στη Βαρκελώνη!

Αναφορικά με την καινούρια σεζόν: «Δουλεύουμε καθημερινά να φτάσουμε εκεί που θέλουμε και ευελπιστούμε με τη βελτίωση να έρθουν κι οι νίκες.

Πάντα υπάρχει όρεξη και πείνα. Εμείς ήμασταν 7-8 χρόνια στην κορυφή. Λογικό να γίνουν κάποια πράγματα να σε πάνε πίσω. Η διοίκηση κι ο κόουτς έκαναν ότι καλύτερο για να είμαστε ανταγωνιστικοί φέτος».

Τέλος ο Βασίλης Σπανούλης μετά τον τραυματισμό του, επιστρέφει και πάλι στην αγωνιστική δράση: «Σίγουρα συγκεντρώθηκα και απομονώθηκα ώστε να φτιάξω το πόδι μου. Δούλεψα πολύ για να είμαι έτοιμος για τη χρονιά που έρχεται. Η πρόκληση είναι ομαδική, όχι ατομική. Να φτάσουμε δηλαδή εκεί που θέλουμε. Να δουλεύουμε σκληρά και να κάνουμε ότι μπορούμε για να παίρνουμε νίκες»

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24