Ο Λευτέρης Σούμποτιτς παραχώρησε συνέντευξη μιλώντας μεταξύ άλλων και για το νέο Αμερικανό σέντερ του Θρύλου που τον είχε φέτος στην Μπουντούτσνοστ.

Ο Λευτέρης Σούμποτιτς παραχώρησε συνέντευξη μιλώντας μεταξύ άλλων και για το νέο Αμερικανό σέντερ του Θρύλου που τον είχε φέτος στην Μπουντούτσνοστ αλλά και για την συμβουλή του να το πάρει ο Ολυμπιακός.
Δείτε αναλυτικά την συνέντευξη του:
«Το χειμώνα βλέπω πρωταθλήματα τοπικών και ξένων χωρών και σημειώνω τους παίκτες που μου αρέσουν, ειδικά όσους δεν είναι γνωστοί. Ένας από αυτούς ήταν κι ο Μάρτιν. Ήταν πολύ θεαματικός και μου φαινόταν ότι είναι παίκτης ομάδας.
Δεν παίζει για τη στατιστική του, αλλά για την ομάδα. Στην θέση “4” νομίζω πως θέλει λίγη δουλειά ακόμα, αλλά είναι πολύ δουλευταράς, πολύ επαγγελματίας. Μιλάει συνέχεια για το μπάσκετ. Είχα πει στη διοίκηση πως είναι πολύ μεγάλο ταλέντο και να τον κρατούσαμε για αρκετά χρόνια ακόμη, αλλά δεν ήθελαν, κι έτσι τον πήρε ο Ολυμπιακός».
Για τα καλά και τις αδυναμίες του Μάρτιν, συμπλήρωσε: «Είναι πολύ δυνατός, έχει γρήγορα χέρια και πόδια. Τρέχει στην άμυνα, έχει “διπλά” χέρια από τον αντίπαλο και καλό άλμα, με αίσθηση για τάπα. Είναι rim protector, πηδάει, κόβει, είναι αριστερόχειρας.
Πολλές φορές τον βάζαμε να σουτάρει τρίποντα στην προπόνηση και τα έβαζε. Αλλά στο παιχνίδι δεν του έβγαινε, και πήγαινε στη διείσδυση, γιατί του έβγαινε. Είναι ένας Χάινς θα έλεγα, όπως τότε που έπαιζε στον Ολυμπιακό. Θα έλεγα πως θα μπορούσε να βελτιώσει περισσότερο το σουτ του.
Δεν είναι εγωιστής και είναι φοβερός χαρακτήρας. Δεν τον ακούς, δεν τον βλέπεις, αλλά είναι στην προπόνηση 100%. Ίσως και το ύψος του στην Euroleague να είναι μειονέκτημα».
Για το αν τον είχαν πάρει τηλέφωνο από τον Ολυμπιακό για τον Μάρτιν, αποκάλυψε: «Ο Χρήστος Παππάς και ο Μπαφές με πήραν τηλέφωνο τον προηγούμενο Δεκέμβριο και με ρώτησαν γι’ αυτό, αλλά θέλει πολλή υπομονή, γιατί δεν έχει ξαναπαίξει στην Euroleague. Η απάντησή μου ήταν να τον πάρουν…χθες».
Λαρεντζάκης: Οι φήμες και το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό
Λαρεντζάκης: Οι φήμες και το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24