Γιατί το συστήνει, χωρίς να υπάρχει καν επιστημονική απόδειξη.

Ένας άνδρας που πίνει τα ούρα του κάθε πρωί, καθώς πιστεύει ότι είναι το καλύτερο φυσικό «γιατρικό«, λέει ότι η παράξενη συνήθειά του οδήγησε σε καβγά με τον συγκάτοικό του – ο οποίος είχε βαρεθεί τη «μυρωδιά» στην κουζίνα από τα… βαζάκια του.

Ο άντρας, ο οποίος ακούει στο όνομα Brother Sage, λέει ότι ξεκίνησε για πρώτη φορά την ασυνήθιστη πρακτική πριν από σχεδόν δύο δεκαετίες και αυτή τη στιγμή πουλάει ένα μάθημα με κόστος έως και 345 δολάρια για μαθητές που επιθυμούν να ξεκλειδώσουν τα μυστικά των δικών τους ούρων.

Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Γιώργης πάλι μαζί – Ποιος υποχωρεί για την επανασύνδεση;
Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Γιώργης πάλι μαζί – Ποιος υποχωρεί για την επανασύνδεση;

Ο 68χρονος, από το Κολοράντο, ισχυρίζεται ότι συχνά αποθηκεύει τα ούρα για να τα πιει ως πρωινό ρόφημα, αλλά είναι επίσης γνωστό ότι τα παλαιώνει για έως και τρία χρόνια και τα χρησιμοποιεί ακόμη και ως ποδόλουτρο ή οφθαλμόλουτρο.

Ισχυρίζεται ότι ορισμένοι από τους πιστούς οπαδούς του έχουν δώσει ακόμα και στα παιδιά τους να πιούν το ζουμί και «είδαν την υγεία τους να επιστρέφει» – ενώ άλλοι επιτρέπουν στα σκυλιά τους να κάνουν μπάνιο με αυτά.

Το κάνει χωρίς να υπάρχει καμία επιστημονική απόδειξη

Αν και δεν υπάρχουν ακόμη συγκεκριμένες επιστημονικές αποδείξεις ότι η κατανάλωση ούρων προσφέρει οφέλη για την υγεία, ο αδελφός Sage ορκίζεται σε αυτό και πιστεύει ότι θεραπεύει τα πάντα, από ιούς μέχρι ηλιακά εγκαύματα.

«Ξυπνάω το πρωί και πίνω ό,τι έριξα τη νύχτα. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα το πιούν πρώτα το πρωί και οι άνθρωποι που νηστεύουν ή βρίσκονται σε αποτοξίνωση θα κάνουν «looping», που σημαίνει ότι ό,τι μαζέψουν θα το πιούν κατά τη διάρκεια της ημέρας», ανέφερε ο άνδρας ο οποίος μάλιστα έχει γράψει και 5 βιβλία για την πρωτότυπη ιδέα του.

Σε κάθε περίπτωση σημειώνεται πως ούτε υπάρχουν επιστημονικά δεδομένα σχετικά με αυτή την πράξη του, ούτε ο ίδιος έχει συμβουλευτεί κάποιον γιατρό, αλλά αποτελεί δικιά ατεκμηρίωτη απόφαση.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ποιος θα ξεσκεπάσει τον Δημοσθένη; Ποιος τον… αδειάζει;
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ποιος θα ξεσκεπάσει τον Δημοσθένη; Ποιος τον… αδειάζει;
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24