Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για την εικόνα που βγάζει η Εθνική Ομάδα!

Ο Κώστας Σλούκας, μετά τον αγώνα της Ελλάδας με τη Μεγάλη Βρετανία, σχολίασε στη NOVA τον αέρα που αποπνέει η Εθνική μας ομάδα:

«Ξεκουράζομαι, ήταν μια επίπονη χρονιά. Είχα και κάποιους τραυματισμούς. Σε συνεννόηση με τον προπονητή και την ομοσπονδία αποφασίστηκε να μην αγωνιστώ τώρα. Είμαι και 32 πλέον, ήταν σημαντική η ξεκούραση. Με τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά έχω περάσει πολλά καλοκαίρια. Η έλευση και του προέδρου και του κόουτς δίνει άλλον αέρα στην Εθνική Ομάδα. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, η Εθνική Ομάδα ενώνει όλους τους Έλληνες και πρέπει να πάει εκεί που της αξίζει.

Αντετοκούνμπο: «Ο πατέρας μου φοβόταν να πάει στο νοσοκομείο, λόγω του λογαριασμού»
Αντετοκούνμπο: «Ο πατέρας μου φοβόταν να πάει στο νοσοκομείο, λόγω του λογαριασμού»

Υπάρχει καλή μαγιά από υψηλό επίπεδο. Ενώνονται τα κομμάτια του παζλ και δείχνουν κάτι πολύ καλό την επόμενη τριετία. Οι απαντήσεις πρέπει να δοθούν στο γήπεδο, όρεξη για δουλειά υπάρχει. Η Εθνική Ομάδα είναι υποχρέωση για εμάς, είμαι πολύ αισιόδοξος. Το ελληνικό μπάσκετ αξίζει πολλά, έχει φέρει επιτυχίες. Είμαστε πολλοί παίκτες σε καλή ηλικία για να φέρουμε κάτι καλό. Ο αέρας που αποπνέει η Εθνική Ομάδα είναι πολύ καλός.

Ο καθένας έχει καταλάβει τον ρόλο του για να πετύχει η ομάδα. Βασικό είναι η έλευση του κόουτς, μιας μεγάλης προσωπικότητας. Γνωρίζει και τον κάθε παίκτη και τι πρέπει να κάνει η ομάδα. Το μείγμα είναι πολύ καλό και ελπίζω πως με δουλειά θα τα καταφέρουμε».

Καλύτερη ομάδα φέτος ο Ολυμπιακός!
Καλύτερη ομάδα φέτος ο Ολυμπιακός!
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24