Το «Slam Dunk» και το 23o επεισόδιο είναι εδώ και μπροστά μας έχουμε μεταγραφές και ρεπορτάζ. Βεζένκοβ, Φουρνιέ, φυσικά Μπράουν και όλα τα ονόματα που «παίζουν» μπαίνουν στη κουβέντα.

Slam Dunk επεισόδιο 23 και συνεχίζει δυναμικά. Μπορεί τα πρωταθλήματα να ολοκληρώθηκαν, αλλά υπάρχει ένα «καυτό» καλοκαίρι μπροστά μας. Οι μεταγραφές μπαίνουν μπροστά στο κάδρο και τα νέα ονόματα είναι αυτά που απασχολούν τους περισσότερους.

Το «Slam Dunk» και το 23o επεισόδιο είναι εδώ και όλα αλλάζουν, αφού ξεκινάμε τη συζήτηση για τις μεταγραφές. Έχουμε ονόματα, εύκολα ή και πιο δύσκολα και αναλύουμε τα δεδομένα για όσα ακούγονται για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό από Ελλάδα, αλλά και NBA.

Βρήκε έξτρα κίνητρο για να έρθει στον Θρύλο ο Βεζένκοφ!
Βρήκε έξτρα κίνητρο για να έρθει στον Θρύλο ο Βεζένκοφ!

Ο Νίκος Ζέρβας, η Δήμητρα Ηρειώτη και η Τόνια Σπανού είναι στη θέση τους και συζητούν όλα τα νέα του ρεπορτάζ.. Η Euroleague και οι Τελικοί Basket League ανήκουν στο παρελθόν και η επόμενη ημέρα έχει μεταγραφές και προολυμπιακό τουρνουά. Ξεχωρίζουν ήδη ονόματα κυρίως για γκαρντ, ο Βεζένκοβ είναι πάντα επίκαιρος για τον Ολυμπιακό, ενώ το NBA είναι η αγορά με τις περισσότερες επιλογές, αυτή τη στιγμή και τον Φουρνιέ, να είναι το πιο… εύκολο όνομα του ρεπορτάζ, για την ώρα. Ο Μπράουν είναι έτοιμος και ντύνεται στα «πράσινα», ενώ ο Τάις μοιάζει να ξεχωρίζει για την συνέχεια.

Δείτε αναλυτικά όσα έγιναν 23ο επεισόδιο του Slam Dunk:

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24