Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να γίνουν κοινές προπονήσεις πρώτης και δεύτερης ομάδας στο διάστημα της απουσίας των διεθνών.

Οι απουσίες του Ολυμπιακού, λόγω των διεθνών κλήσεων, αλλά και οι τραυματισμοί σημαντικών παικτών, που δεν μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, έχουν αφήσει πάλι τον Πέδρο Μαρτίνς με λιγότερους από 15 ενεργούς ποδοσφαιριστές στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Το ίδιο πρόβλημα, ωστόσο, αντιμετωπίζει και ο προπονητής του Ολυμπιακού Β’, Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο «Κάνιο» θα στερηθεί 8 ποδοσφαιριστές που προπονούνται μόνιμα υπό τις οδηγίες του (Μαρίνος, Κωστή, Κίτσος, Ντόη, Καλογερόπουλος, Λιάτσος, Χρήστου, Καράκουτης).

Ολυμπιακός: Τρελά λεφτά η Νιουκάστλ προσφέρει για Σισέ!
Ολυμπιακός: Τρελά λεφτά η Νιουκάστλ προσφέρει για Σισέ!

Αυτό το κοινό πρόβλημα, λοιπόν, ώθησε τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ιθύνοντες της ομάδας του Μεγάλου Λιμανιού να πάρουν μια απόφαση για το κοινό καλό. Ετσι, ο Πορτογάλος τεχνικός ζήτησε ο Ολυμπιακός και ο Ολυμπιακός Β’ να κάνουν κοινές προπονήσεις.

Η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί ιδανική εξέλιξη για τις δύο ομάδες. Κατ’ αρχάς τα παιδιά της δεύτερης ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν και να μάθουν τη φιλοσοφία της πρώτης, δουλεύοντας προσωπικά με τον Μαρτίνς.

Δεν είναι μυστικό ότι από την εμφάνιση στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και μετά, κατέστη σαφές ότι κάτι καλό γίνεται στην Κ23 του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24